Vedete Archive

Horațiu Mălăele la 65 ani – la mulți ani!

Unul dintre cei mai iubiți actori de comedie, maestrul Horațiu Mălăele, aniversează astăzi împlinirea vârstei de 65 ani. Își poartă cu pasiune haina de actor, bagheta de regizor și penița de grafician, iar sălile de spectacol arhipline și aplauzele fulminante primite de fiecare dată din partea publicului spectator, reprezintă cea mai mare bucurie. Horațiu Mălăele,

Juliette Lewis în serialul Secrete și minciuni

Juliette Lewis interpretează un rol feminin de mare putere în serialul Secrete și minciuni – premiera sezonului al doilea, pe AXN: 24 octombrie, ora 21:00.

Nikki şi Brie Bella prezintă seria săptămânală Total Bellas la E!

E! Entertainment Television scoate la iveală vieţile reale ale gemenelor Nikki şi Brie Bella de la WWE® Superstars, în seria săptămânală Total Bellas, care are premiera duminică, 16 octombrie, la 22:00, numai la E! Total Bellas este un spin-off al show-ului de succes marca E! Total Divas. Cele 6 episoade de câte o oră vor

Ioan Gyuri Pascu a încetat din viață

Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupului Divertis a murit în această dimineaţă în locuinţa sa din Capitală la vârsta de 55 de ani.

Marin Moraru a încetat din viață

Actorul Marin Moraru, în vârstă de 79 de ani, a încetat din viață, duminică seara, la spitalul Elias din Capitală, unde era internat din data de 10 august.

Radu Beligan a încetat din viață

Actorul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, potrivit Mediafax, citat de Hotnews.

Mircea Albulescu a încetat din viață

Mircea Albulescu a încetat din viață conform site-ului lui Marius Tucă. Mai multe detalii pe EuropaFM.

L.A. Clippers Dance Squad începe la E! duminică, 27 martie

Noua serie săptămânală L.A. Clippers Dance Squad, care începe la E! duminică, 27 martie, la ora 22:00, ne oferă şansa de a afla în detaliu ce presupune statutul de membră a unei trupe de dans profesioniste din domeniul baschetului, pe şi în afara terenului de sport.

Andre Rieu, de cinci ori bunic

Marele muzician si compozitor, André Rieu, si-a dorit dintotdeauna sa faca muzica clasica accessibila pentru un public cat mai larg si a reusit sa isi implineasca acest vis gratie spectacolelor magnifice sustinute in intreaga lume, alaturi de faimoasa orchestra Johann Strauss, de corul si solistii sai. Astazi, Rieu este regele valsului pentru ca a stiut

One-man-show cu Florin Piersic JR la Opera Națională din Cluj

One-man-show cu Florin Piersic JR la Opera Națională din Cluj – pentru prima dată în România, 13 personaje, un singur actor.