Vedete

Vali Barbulescu, seminar de fotografie

Luni, 17 noiembrie, începând cu ora 17.00, Dj-ul Vibe FM Vali BARBULESCU susţine primul lui seminar de fotografie, cu tema „Portret fashion” la sediul celui mai cunoscut magazin de profil din tara, f64. Menirea acestui seminar este de a aduce împreună fotografi de fashion, care îşi vor împărtăşi din trucurile folosite în realizarea fotografiilor portret de fashion. Toţi cei interesaţi să participe la acest eveniment, se pot înscrie trimiţând două fotografii la portret@f64.ro. Dintre aceştia, vor fi selectaţi 30. Nu exista costuri de participare.
Vali este la prima experienţă de genul aceasta, după ce a căpătat pasiunea pentru fotografie în urmă cu 3 ani. Deşi este autodidact si nu a urmat vreun curs de fotografie, Vali BARBULESCU a dovedit că este un adevărat artist fotograf si a realizat editoriale în unele din cele mai bune reviste glossy din România: In Style, FHM, Maxim, Eve, etc.
Despre pasiunea sa pentru arta fotografică, Vali Bărbulescu a declarat: „Fotografia este ceva care necesită foarte multă dăruire, dar în schimb, te răsplăteşte înzecit. Am ales tema “Portret Fashion” pentru acest seminar, pentru că asta îmi place cel mai mult să fac. Delia, iubita mea, este cea care mă inspiră cel mai mult şi a fost protagonista celor mai reuşite fotografii ale mele. La început, organizam câte o sedinţă foto ad-hoc cu ea ori de câte ori îmi cumpăram un aparat, un obiectiv nou, etc. Consider că în arta fotografică experimentele te ajută cel mai mult să evoluezi”.
Vali Bărbulescu are propriul său studio foto, care a necesitat o investiţie destul de mare, o parte din aparatură fiind achiziţionată chiar de artist de la cel mai renumit magazin de specialitate din lume, B&H din New York.
Câteva dintre fotografiile lui Vali BĂRBULESCU pot fi văzute pe www.radio21.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *