Vedete

Valeriu Lazarov a murit

Valeriu Lazarov, fostul director general si consilier delegat al canalului Telecinco in perioada 1985 si 1994 si celebru realizator al Television Espanola in anii ’70, a murit marti dimineata la Madrid.

Decesul lui Lazarov a fost anuntat de fiul sau, care a precizat ca tatal sau a murit din cauze naturale in locuinta sa din Madrid.

Roberto Lazarov a relatat la Antena 3 cum producatorul a fost operat recent pentru a-i fi scoasa o parte din colon si s-a intors acasa dupa ce a fost externat. Starea lui era buna, insa din pricina unor complicatii care au aparut brusc a survenit decesul.

Fiul producatorului a adaugat insa ca la aflarea vestii ca Lazarov s-a imbolnavit toata familia a fost prezenta langa el in ultimele clipe.

Roberto Lazarov a precizat ca se dupa inmormantare se va face si in Romania o slujba religioasa pentru al comemora pe producator, in conditiile in care aceasta era tara in care s-a nascut si pe care o iubea.

Intrebat daca producatorul avea proiecte la care lucra, Roberto a raspuns: “El avea mereu proiecte, mereu lucra, asta e ceea ce ii placea cel mai mult, sa lucreze in televiziune”.

Prezentatorul TV Mircea Radu isi aminteste ca Lazarov “il asculta cu caldura” iar atunci cand vorbeau la telefon “avea o voce proaspata”.

“Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a scos pe domnul Lazarov in cale, ca ii multumesc lui Dumnezeu ca domnul Lazarov a avut incredere in mine si ca am avut noroc ca am lucrat cu singurul profesor de televiziune din Romania. Sper ca toti care am fost in jurul sau sa nu ne dezamagim”, a declarat Mircea Radu la Realitatea TV.

Realizatorul TV Dan Mihaescu si-l aminteste pe Lazarov ca fiind un om in putere si plin de viata, care muncea mereu.

“Era un om sanatos cu o putere de munca inimaginabila”, a declarat Dan Mihaescu la Antena 3, adaugand ca nu si-ar fi imaginat ca producatorul era bolnav.

Sursa: Ziare.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *