Evenimente

Valentine's Day in stil parizian la Bucuresti Mall

De Ziua Indragostitilor, la Bucuresti Mall cadourile sunt pe masura iubirii tale. Pentru a oferi amintirea unei zile minunate petrecute in doi, pentru o saptamana, Bucuresti Mall se transforma in Mall-ul Indragostitilor! Decoratii si activitati special create pentru cei indragostiti si numai ii asteapta pe vizitatorii centrului comercial.

Si, pentru ca Parisul este orasul indragostitilor, in Bucuresti Mall a fost recreata atmosfera acestui oras indragit. Astfel, in extensia Bucuresti Mall, la etajul 1 a fost amenajata o zona speciala, numai pentru cei indragostiti sau care vor sa-si gaseasca perechea. Un bistrou parizian ii asteapta pe toti vizitatorii cu prajituri, cafele si cu multe cantece frantuzesti de dragoste. In acest weekend si pe 13 si 14 februarie, incepand cu ora 18,00, cei care vor sa-si gaseasca perechea sunt asteptati la un concurs de speed-dating, iar de la ora 19,00, cei indragostiti pot participa la o serie de concursuri cu premii instant, constand in produse oferite de catre Yves Rocher, Esprit si Springfield.

Tot in aceasta perioada, artisti plastici vor surprinde frumusetea dragostei si vor realiza gratuit portretele indragostitilor intr-un spatiu special, amenajat la parterul centrului comercial, langa magazinul Aldo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *