Vedete

Valentina Pelinel se dovedeste de neintrecut la stil de vedeta

Valentina PelinelValentina Pelinel va vorbi despre stilul sau vestimentar, duminica, 25 mai, incepand cu orele 13.30 la J`adore TV la Romantica. Lavinia Vidrean va modera din nou o partida de cumparaturi dintre doua tinere pasionate de shopping. Doua concurente de categorie grea se vor intrece la cheltuit. Miza este una atractiva: cumparaturi in valoare de 700 lei oferite de revista J`adore. In editia din aceasta duminica, la J’adore TV telespectatoarele Romantica o vor putea urmari la rubrica “Stil de vedeta” pe Valentina Pelinel si vor afla ce pot face pentru a obtine un stil asemanator cu al ei. Valentina i-a marturisit Laviniei, moderatoarea emisiunii “J`adore Tv”, ca este foarte norocoasa, deoarece politicianul Cristian Boureanu este un sot model. O insoteste la cumparaturi, intotdeauna are rabdare si asteapta ca Valentina sa aleaga piesa vestimentara preferata. De altfel, Valentina a povestit cu mandrie ca, nu de putine ori, Cristi a fost consilierul ei, parerea lui fiind importanta pentru decizia finala. Cele doua concurente antrenate in competitie vor trebui sa ii propuna Valentinei cate o tinuta. In final, cea mai buna va castiga.

Telespectatorii o pot urmari pe Lavinia Vidreanu in fiecare duminica, de la orele 13.30, la Romantica Tv. J`adore TV este cea mai noua emisiune din grila postului de televiziune si se adreseaza tuturor celor pasionati dupa shopping. Doua concurente trebuie sa treaca prin patru probe in care le sunt testate atat instinctele de cumparatoare profesioniste (simtul preturilor, al chilipirurilor, al investitiilor cu

Postul de televiziune Romantica va fi in 2008 tot mai aproape de telespectatoarele sale. Conceptul-cheie al brandului devine interactivitatea si, mai mult decat atat, Romantica lanseaza si o mare provocare tuturor femeilor din Romania: sa devina vedete.

www.realitatea.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *