FILME, Vedete

Valentina Pelinel, femeia-obsesie din filmul "Dupa ea"

Sotia politicianului Cristian Boureanu, modelul Valentina Pelinel, renunta pentru moment la podiumul de moda pentru a debuta in lumea filmului.

Astfel, din 31 august, ea va putea fi urmarita in filmul “Dupa ea”, in regia Cristinei Ionescu. Alaturi de Valetina Pelinel, in film mai apar Dragos Bucur si sotia sa Dana Nalbaru, Anca Florea, Victor Rebengiuc si Mimi Branescu.

“Rolul meu este acela de femeie-obsesie, o imagine pentru care personajul principal face o pasiune nebuna si despre care nu poti spune sigur daca exista in realitate sau doar in imaginatia lui”, spune Valentina Pelinel despre rolul pe care il interpreteaza la debutul sau in cinematografie.

“Dupa ea” este un film produs de Temple Film si MediaPro Pictures. Pelicula prezinta povestea lui Stefan Robescu, un barbat fericit din toate punctele de vedere.

Din pacate, un “accident” ii schimba viata si il arunca intr-o obsesie din care nu se poate salva. Intr-o dimineata, in timp ce se indreapta spre agentia de publicitate la care lucreaza, Stefan zareste o tanara necunoscuta intr-o cabina telefonica (Valentina Pelinel).

Imediat, el simte o atractie bizara fata de ea. In acel moment, viata lui se schimba total. Mai tarziu, el o vede din nou pe femeia-obsesie, insa la piscina unde obisnuieste sa-si duca fetita.

In scurt timp, el incepe sa fie obsedat de aceasta femeie si pierde contactul cu realitatea, ajungand sa locuiasca in propria masina.

www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *