Vedete

Valentina Pelinel despre primul sarut

Invitata la emisiunea ProFMs School, sotia politicianului Cristian Boureanu, super-modelul Valentina Pelinel, a acceptat sa vorbeasca despre viata de liceu.

Ea le-a spus celor doi prezentatori: Dj Escu si Bogdan Nicolai ca mai chiulea din cand in cand, insa o facea pentru modeling. “Nu mergeam in baruri.

Cand lipseam de la scoala eram la prezentari de moda sau la probe de haine. De la 15 ani fac modeling. Eram tocilara. Invatam la toate materiile. Sincer�nu prea ieseam prin cluburi.”, a spus ea razand.

La inceputul carierei, Valentina Pelinel a trecut prin vremuri ceva mai grele, locuind impreuna cu alte modele.  “Stateam intr-un apartament de modele. Era oribil, fiind multe fete cu firi diferite.

Una era mai dezordonata, alta fuma si asa mai departe”, a adaugat ea. In ciuda frumusetii care a propulsat-o in lumea modei internationale, Valentina s-a speriat de primul sarut.

“M-am sarutat prima oara la 14 ani. Am fost luata prin surprindere, m-am inrosit si am fugit. Mi s-a parut ca a profitat de mine. Trebuia sa ma anunte inainte”, a incheiat ea.

La emisiunea de la Pro FM, Valentina Pelinel a venit insotita de sotul ei si de Ioana, fiica acestuia.

Sursa: www.vedeta.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *