Evenimente

Val Duna lanseaza noul concept de comunicare la Festivalul de Gatit

Vinurile Val Duna (www.valduna.ro) lanseaza un nou si simpatic concept de comunicare cu ocazia Festivalului de Gatit in Aer Liber de la Azuga (29 februarie – 2 martie 2008): aici, publicul Festivalului va face cunostinta, in premiera, cu Omuletul Val Duna, un personaj mereu tanar, pus pe distractie alaturi de prieteni si mare amator de socializare. Omuletul Val Duna, iubitor de voie buna, a pregatit deja surprize pentru intalnirea cu iubitorii spectacolului gastronomic.

Vinurile Val Duna participa la Festivalul de Gatit in Aer Liber de la Azuga (29 februarie – 2 martie 2008) in calitate de sponsor oficial al echipei de bucatari www.Vinul.Ro , cea mai mare comunitate online a iubitorilor de vinuri din Romania. Gama Val Duna apartine companiei Carl Reh Winery, producator de vinuri cu capital german din zona Oprisor (Mehedinti) si totodata unul dintre cei mai importanti exportatori de vinuri purtand denumirea de origine Romania. Partener oficial al miscarii culturale Revolutia Plescoi de mai mult de un an, Val Duna inaugureaza, la Azuga, o noua etapa in actiunile de promovare a vinului de calitate si a traditiilor romanesti, dupa ce anul trecut a fost sustinatorul proiectului cultural ‘Eva a trait la Plescoi’, laurreat cu premiul pentru creativitate la PR Awards.

Despre Revolutia Plescoi
Revolutia Plescoi este o miscare culturala initiata de Asociatia Clubul Presa de Vin care-si propune sa contribuie la pastrarea si valorificarea gastronomiei si civilizatiei traditionale – mostenire a Romaniei profunde, parte integranta a “brandului de tara” – prin constientizarea opiniei publice cu privire la valoarea acestora si la pericolele care planeaza asupra lor. Revolutia – care si-a luat numele de la carnatii cu acelasi nume fabricati traditional in satul buzoian Plescoi – este o reactie la industrializarea retetelor traditionale, un indemn la cunoasterea si valorificarea patrimoniului gastronomic autohton.
Vinurile Val Duna sunt produse de catre compania cu capital german Carl Reh Winery, care a decis astfel sa fie primul producator autohton de vinuri care sprijina miscarea culturala initiata de Clubul Presa de Vin.

http://www.valduna.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *