LifeStyle

Vacanta in Antalya: oferte speciale

Vacanta in AntalyaIn timp ce turismul romanesc inca se mai chinuie sa introduca sistemul “all inclusive”, statiunile de pe litoralul turcesc se transforma, de la an la an, in destinatii de vacanta perfecte. Turistii care aleg un sejur “ultra all inclusive” nu trebuie sa mai scoata niciun ban din buzunar. Oferta include toate serviciile de care dispune un complex hotelier, de la mancare si bautura pe saturate pana la piscina, sezlonguri, sauna, baie turceasca, aqua-parcuri, sala de fitness, discoteca etc. In functie de preferinte, se pot face rezervari la restaurante cu specific italienesc, chinezesc sau mexican, totul fiind inclus in oferta. Regimul “all inclusive” este aproape la fel de generos. In acest caz, turistul plateste numai daca vrea sa consume bauturi scumpe sau solicita servicii speciale de genul tratamentelor corporale, scrie CanCan. Conditiile de cazare sunt pe masura celorlalte servicii, curatenia si politetea angajatilor fiind reguli de baza. O parte dintre hotelurile din Antalya au incheiate contracte si cu agentiile de turism romanesti.
Iata care sunt, potrivit agentiei Alibaba Tour, unele dintre cel mai bine cotate hoteluri din regiune, dar si preturile pentru un sejur.
Tarifele includ transport cu avionul, transfer aeroport – hotel, sapte nopti cazare, asistenta turistica si “all-inclusive” sau “ultra all inclusive”. Nu sunt incluse taxele de aeroport, 85 euro/persoana, si taxa de viza, 10 euro/persoana.
– Cornelia De Luxe Resort 5* – de luxe “all inclusive” – de la 787 de euro/persoana
– Corinthia Club Hotel 5* – “ultra all inclusive” – de la 542 de euro/persoana
– Delphin Palace 5* – “ultra all inclusive” – de la 612 de euro/persoana
– Iberotel Serra Palace 5* – “all inclusive” – de la 577 de euro/persoana
– Le Chateau Prestige 5* – “ultra de luxe all inclusive” – de la 577 de euro/persoana
– Miracle De Luxe Resort 5* – “ultra all inclusive” – de la 549 de euro/persoana
– Emir Beach 4* – “all inclusive” – de la 493 de euro/persoana
– Sahara Beach Hotel 3* – “all inclusive” – de la 360 de euro/persoana
– Park Claros 4* – “all inclusive” – de la 402 de euro/persoana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *