Evenimente

Vacanta continua si in septembrie la Bucuresti – Cartier de Vara

În Capitală, grădinile de vară rămân deschise şi îi aşteaptă pe toţi cei care doresc să vină la o piesă de teatru, o comedie sau un concert de muzică tradiţională, într-unul din cele patru parcuri în care se vor ţine spectacole la acest sfârşit de săptămână

BucureÅŸti – Cartier de Vară este un eveniment cultural iniÅ£iat de Comisia pentru Cultură a Consiliului General al Municipiului BucureÅŸti, organizat de Primăria Municipiului BucureÅŸti prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale, DirecÅ£ia pentru Cultură ÅŸi Centrul de Conservare ÅŸi Valorificare a TradiÅ£iei ÅŸi CreaÅ£iei Populare, în parteneriat cu Primăriile Sectoarelor 1, 2, 3 ÅŸi 5, de vineri până duminică, cu câte două spectacole pe zi.

Copiilor le-am pregătit, aşa cum s-au obişnuit deja, spectacole şi poveşti de dimineaţă, începând cu ora 10.00.

Vineri, sâmbătă şi duminică vine „Domnul Conopida”, spectacol jucat de Opera Comică, în parcurile Bazilescu, Naţional şi Titanii.

Teatrul pentru copii Ion Creangă le-a pregătit celor mici piesa „Melc, melc, codobelc” – vineri în parcul Naţional, sâmbătă în Sebastian şi duminică în Bazilescu.

Spiriduşii Poveştilor vor fi sâmbătă în parcul Titanii şi duminică în Sebastian, cu spectacolul „Te-am păcălit”.

Vineri, un strop de magie în parcul Sebastian, într-un spectacol al Teatrului „Andrei Teaşcă” iar în parcul Titanii muzică şi teatru de păpuşi, prezentate în „Bucureşti-mahala de suflet”de către trupa Pur Anima.

Sâmbătă în parcul Bazilescu, Muşchetarii spun povestea Pupezei din tei iar duminică în parcul Naţional, trupa Kartier va face o demonstraţie de artă urbană.

În programul de seară, care începe de la ora 20.00, va fi o serie de spectacole noi, precum „Carre de aşi cu valet” al Teatrului Evreiesc de stat, care va avea loc vineri, sâmbătă şi duminică în parcurile Bazilescu, Naţional şi Titanii.

Teatrul Odeon prezintă piesa „Alecsandri”, vineri în Titanii, sâmbătă în Bazilescu şi duminică în Naţional.

Dar oare ce s-ar putea întâmpla în parc dacă vă uitaţi „Pe gaura cheii”? Asta veţi putea afla de la trupa Teatrului Mic, daca veniţi vineri în parcul Naţional, sâmbătă în Sebastian sau duminică în Bazilescu.

Un concert de muzică tradiţională europeană de ev-mediu şi secol XIX va fi susţinut de trupa Pontice, vineri în parcul Sebastian iar duminică în parcul Titanii, Teatrul de Comedie v-a pregătit un „Comic Magic Show”. Acelaşi teatru ne dă „Întâlniri” şi duminică, în parcul Sebastian.

Vă aşteptăm la teatru şi comedie în cele patru parcuri ale distracţiei!

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa site-ul nostru www.arcub.ro.

Partenerii media ai evenimentului sunt: 24 FUN, comunicatedepresa.ro, port.ro.

Centrul de Proiecte Culturale ArCuB – Arta ÅŸi Cultura BucureÅŸtiului – este o instituÅ£ie publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului General al Municipiului BucureÅŸti, care a fost înfiinÅ£ată în 1996 în scopul organizării de proiecte ÅŸi programe cu caracter cultural ÅŸi educativ, prin care se promovează ÅŸi stimulează diverse domenii ale vieÅ£ii culturale bucureÅŸtene: teatru, muzică, arte vizuale, dans, expoziÅ£ii, producÅ£ie editorială.

Anamaria Antoci
Coordonator proiect
0721 769 303

www.arcub.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *