RETETE CULINARE

Utilizarea vinului la gatit

După o descriere sumară a principalelor tipuri de vinuri şi a regiunilor viticole din Franţa, Italia, precum şi a unora din alte părţi ale lumii, cititorul afla despre diversele caracteristici ale acestei băuturi (culoare, buchet, conţinut de zahăr, concentraţie alcoolică), considerente luate in calcul la alegerea tipului de vin, pentru o asortare perfecta cu meniul servit. Reţetele prezentate, in care vinul este folosit pentru îmbogăţirea gustului şi aromei preparatului rezultat, sunt insotite de imagini deosebit de atrăgătoare, stârnind apetitul, curiozitatea şi dorinţa de a realiza preparatele respective.

Reţetele prezentate sunt structurate pe zece capitole, cuprinzând tot atâtea categorii: antreuri şi supe, salate şi sosuri pentru acestea, mâncăruri celebre europene, preparate pe bază de carne de vită, porc şi miel, preparate pe bază de carne de pasăre, fructe de mare, paste, garnituri, preparate pentru micul dejun şi deserturi. În mod deosebit, sunt de remarcat reţetele preparatelor clasice europene, care evocă amintirea unui trecut elegant şi rafinat, ce poate fi însă recreat prin respectarea reţetelor originale.

GATESTE CU VIN – House Of Guides
Preţ: 65,00  lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *