LifeStyle, MUZICA

Urban Beat – Hip Hop Live in Live Acts

Streetbeat Dance School, una dintre cele mai mari scoli de street dance din Bucuresti, va invita vineri, 20 aprilie 2007, ora 20:00 la ORANGE CONCEPT STORE pentru a lua parte la „Urban Beat – Hip Hop Live in Live Acts”.

Prin acest eveniment, Scoala de Dans Streetbeat aduce dansul de strada in spatii neconventionale, iar de aceasta data Streetdance-ul vine pentru prima oara pe cea mai cunoscuta strada din Bucuresti – Calea Victoriei.
Participantii vor avea parte de show-uri impresionante: Instructorul Coregraf Christian Szanda, cunoscut drept Tecknik – GERMANIA (Invitatul care va tine workshopul din acest weekend la Casa de Cultura Preoteasa), Streetbeat Dance Crew, The Kittens, Razy – dansator profesionist international, Mircea Ecxarcu – instructor de dans al Streetbeat Dance School, toti acestia promit sa faca show pentru cei ce vor fi prezenti vineri, 20 aprilie, ora 20:00 la ORANGE CONCEPT STORE.

Se anunta muzica Hip Hop si R&B de cea mai buna calitate si discutii antrenante pe tema street dance-ului din Romania si felul in care se dezvolta acesta (teme: workshop-uri, scoli de dans, show-uri)

Intrarea este libera.

StreetBeat Dance School este una dintre cele mai cunoscute scoli de street-dance din Bucuresti, infiintata in martie 2005. Scopul principal este sustinerea acestei forme de arta, prin promovarea ei si cresterea industriei la un nivel ridicat. (www.streetbeat.ro)

Proiecte:
* In septembrie 2006, StreetBeat a organizat un astfel de Workshop cu un coregraf roman cu experienta internationala, Catalin Pentilii – coregraf pentru artisti renumiti ai scenei romanesti. Proiectul a fost un succes si un start in astfel de evenimente, cererea in urma lui fiind din ce in ce mai mare.
* Prin proiectul StreetBeat Open Class, instructorii scolii noastre de dans vor oferi cursuri gratuite demonstrative elevilor din scoli si licee (noiembrie, decembrie 2006) pentru a promova street-dance-ul in randul tinerilor.
* In vara anului 2007, StreetBeat Dance School va oferi dansatorilor de street-dance o tabara de 10 zile in Romania (premiera), prin care mai multi coregrafi renumiti din strainatate vor darui pentru prima data o experienta de neuitat participantilor.

Despre Street-Dance
Street Dance-ul este una din formele contemporane de arta si contine o gama larga de stiluri, cunoscute sub denumirea de dansuri “de strada”, care a evoluat initial in afara studiourilor de dans si a ajuns acum la un nivel competitional deosebit de inalt. Ideea de workshop porneste din nevoia de pregatire in afara orelor de curs si da rezultate atat pe termen scurt, imbogatind cunostintele dansatorului, cat si pe termen lung, crescand nevoia acestuia de documentare personala. Dintre stilurile de street-dance ce se bucura de succes amintim breakdance, hip-hop, popping, locking, krumping.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *