Stiri

Urari de Paste

Urari de Paste cauta toata lumea in lipsa de inspiratie. E greu sa gasesti urari de Paste interesante, care sa mearga la suflet celor dragi.
Noi va oferim urari de paste interesante, numai bune de folosit. Paste fericit!

Urari de Paste

HRISTOS A INVIAT! ADEVARAT A INVIAT!
Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazurile din suflet!! Paste Fericit!!
Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!
Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. Hristos a Inviat!
Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit !
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Taina invierii…ce nu am da sa o primim, Doar prin iertare si iubire o gasim, Un gand curat si luminat, afara clopotele bat.
A sosit clipa mult asteptata a linistii, impacarii, bucuriei si binecuvantarii sufletului… sa lasam o clipa totul si sa multumim Domnului pentru tot ce ne-a daruit!
De Pasti, cand zorile se-aprind si la biserici clopotele bat, din inima iti zic Hristos a INVIAT!
Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre… Paste Fericit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *