Evenimente

Miss Universe Romania, la Bra Fit, in Debenhams

Miss Universe Romania 2009, Bianca Elena Constantin, sustine campania Bra Fit, demarata in Debenhams pentru determinarea formei si marimii potrivite la sutien pentru femeile care viziteaza magazinele Debenhams in perioada 12 -25 octombrie 2009. Bianca va fi prezenta sambata in magazinele Debenhams din Bucuresti, unde, asistata de un specialist Bra Fit, va masura si sfatui doamnele si domnisoarele care se lasa brafit-uite pentru a afla cum pot avea forme perfecte cu marimea potrivita.

In plus, Bianca va oferi consultanta despre frumusete si despre tendintele in materie de lenjerie intima propuse de Debenhams prin creatiile designerilor din galeria Designers at Debenhams.

Miss Universe Romania 2009 va intampina doamnele si domnisoarele din magazinele Debenhams dupa urmatorul program:

Bucuresti Mall sambata, 17 octombrie, intre 14.00-15.00
Baneasa Shopping City sambata, 17 octombrie, intre 16.00 -17.00
Plaza Romania sambata, 17 octombrie, intre 18.30 -19.30

Aflata la cea de-a treia editie in Romania, campania Bra Fit din aceasta toamna dureaza 2 saptamani, in perioada 12-25 octombrie, si isi propune sa brafituiasca peste 2000 de femei in magazinele din Bucuresti, Cluj, Constanta si Oradea. Doamnele si domnisoarele care se lasa masurate de specialistii Bra Fit pot alege sutienul perfect dintre cele peste 150 de modele de sutiene existente in magazinele Debenhams, beneficiind de o reducere de 20%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *