Concursuri

Universal Channel te trimite in Florida

O data cu premiera celor doua seriale de comedie: Supravietuitorii din suburbii (luni, de la 22.00) si Californication, sezonul II (luni de la 23.00) Universal Channel da startul campaniei de promovare a concursului al carui mare premiu este o vacanta insorita pentru doua persoane la Universal Theme Park (parc de distractii) din Orlando, Florida. Intre 7 septembrie si 18 octombrie urmareste Universal Channel si afla indiciul difuzat in fiecare seara, intre 18.00 si 00.00. Trimite apoi indiciul prin SMS la 1847 (tarif normal, numar disponibil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone). In fiecare saptamana va fi difuzat un alt indiciu timp de 6 saptamani. Trimite-le pe toate 6 si ai sansa sa castigi marele premiu o excursie palpitanta de 5 zile la Universal Theme Park, Florida. In plus, in fiecare saptamana, poti castiga una din cele 5 camere foto Canon Power.

Concursul este sustinut printr-o campanie integrata de marketing ce include spoturi TV, spoturi radio la Kiss Fm si Magic Fm, campanie de media print, campanie outdoor in Bucuresti si in 10 cele mai mari orase din tara, precum si campanie online.

Pentru plecarea in USA Florida, Universal Channel va acoperi cheltuielile de transport dus-intors, cheltuielile de cazare la un hotel de minim 3* pentru 5 nopti cu mic dejun inclus. Biletele de acces pentru 2 persoane in parcul de distractii Universal Theme Park vor fi de asemenea oferite de Universal Channel, ca si bani de buzunar in valoare de 100 euro pe zi de persoana pe toata durata calatoriei.

Detaliile si regulamentul concursului sunt disponibile pe www.universalchannel.ro

Urmareste Universal Channel si califica-te pentru o vacanta insorita in Florida!
Note pentru editor:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *