Concursuri

Unicomp Wave Show primul weekend de concurs

A doua editie a concursului de wakeboarding Unicomp Wave Show va debuta sambata, 5 septembrie pe Lacul Snagov, in zona Sura Hanul Vlasiei. Inscrierile vor incepe la ora 12.00, iar concursul propriu-zis la ora 14.00. Sambata va avea loc prima proba de concurs, iar duminica cea de-a doua, urmand ca in weekendul 12-13 septembrie sa aiba loc un nou concurs de wakeboarding.

Concursul se va desfasura pe patru clase, dupa cum urmeaza: copii (pana la 14 ani), fete si baieti si adulti (peste 14 ani), femei si barbati. Fiecare proba trebuie sa puncteze cateva cerinte esentiale: executie, indemanare, intensitate si compozitie.
Premiile pentru cei mai buni wakeboarderi vor fi oferite de catre Unicomp, Tissot prin Chronotime, Liquid Force prin Shop Extrem si Devin si vor consta in echipamente pentru wakeboarding, ceasuri si obiecte promotionale dedicate sporturilor nautice.
Fara sa nasca o isterie de masa, o moda internationala sau sa adune o avalansa de fani, wakeboarding-ul a generat, totusi, o cultura proprie, un circuit de concursuri internationale si o muzica numai a sa. Jocurile nautice, printre care si wakeboard-ul, se pot alinia in randul jocurilor extreme in care tinerii investesc pasiune si timp, fiind un sport ce necesita adrenalina turata la maxim.
Eveniment organizat de Set Events.

Adriana Tica
PR Specialist

0727.811.852
adriana@setevents.ro
http://www.setevents.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *