LifeStyle

Un inceput de an plin de premii, la Europa FM

Europa FM e total indragostita de Craciun. De zambete, de bucurie, de iubire, de cadouri, de tot ce inseamna spiritul Craciunului. Asa ca Europa Fm a hotarat sa faca in fiecare zi un adevarat Craciun, pentru ascultatorii sai.

In primul rand, e zambetul. Zambetul Europa FM. Pe care Un radio de milioane de romani il poarta clipa de clipa, zi de zi, de la primele ore ale diminetii, pana seara tarziu. Zambeste primul Bogdan Miu, la Desteptarea, de la 6 dimineata, cu cea mai noua reteta de zambet: Dosarul Zvon. Adica stiri-zvonuri trimise chiar de catre ascultatorii Europa FM. Despre vedete, politicieni, sportivi, despre primari, presedinti, personalitati publice. Zvonuri cu zambet, savurate impreuna cu Bogdan Miu.
Si tot la Desteptarea se discuta, in fiecare zi de la luni, cele mai… interesante Dileme ale ascultatorilor. Bogdan va avea grija sa le dea de gandit romanilor, intrebandu-i, de exemplu, ce ar face daca ar gasi pe strada un portofel plin cu bani? L-ar returna intact sau ar pastra banii? Romanii pot suna sau scrie pe www.europafm.ro, pot intra in direct si isi pot spune parerea, pana seara la ora 20:00. Nu exista raspunsuri bune sau gresite, exista doar pareri. Pe care DJ-ii Europa Fm le vor asculta si le vor difuza, tot cu un zambet.

Apoi, ar fi premiile. Si campaniile noi. Startul la premii se da zilnic, de la de la ora 10:00. Si se porneste cu viteza de 100 de euro pe ora. Este cursa celor care iubesc Cea mai buna muzica din ’80 pana azi si recunosc repede hiturile care aduc bani. Este cursa Hitului Orei, la Europa FM. Timp de 3 luni, pana in aprilie, Europa FM le face cadou ascultatorilor sai, in fiecare zi, 7 premii de cate 100 de euro. Cum? E foarte simplu: in fiecare ora, de la 10:00 la 18:00, o anumita piesa din program este piesa cu bani. Ascultatorii trebuie sa o identifice, sa sune in direct, sa numeasca piesa si… gata cadoul. 100 de euro iau drumul castigatorului.

George Zafiu va avea grija de ziua libera de munca a celor care vor sa isi prelungeasca weekendul, sau care ar vrea sa vada cum e sa mergi la film miercurea la ora 12:00, in loc sa mergi la sedinta. Ziua Libera inseamna ca George Zafiu si Europa Expres te asteapta sa te inscrii, cu cat mai multe detalii despre locul tau de munca, scriind la ziualibera@europafm.ro. Zafiu iti va suna seful, in direct, il va convinge sa iti dea o zi libera si va da in schimb doua spoturi de promovare pentru firma la care lucrezi, gratuit, la Europa FM. In fiecare zi de la ora 10:00, Europa Fm va suna sefii!

Iar pentru prietenii cei mai buni al radioului, conducatorii auto, Radu Constantinescu are pregatit cate un car kit pe saptamana, la Drum cu Prioritate. Si nu orice fel de car kit, ci unul cu monitor LCD, telecomanda pe volan, citire SMS prin bluetooth, voice mail si multe alte functii. Retineti parolele de la Drum cu prioritate, in fiecare zi de la ora 14:00, trimiteti-le prin sms la Europa FM si ascultati vineri daca a dat norocul peste voi.

La Europa FM, Craciunul tine tot anul. Detalii pe www.europafm.ro si live la postul de radio cu Cea mai buna muzica din ’80 pana azi. Craciun plin de zambete, pana la iarna viitoare!

www.europafm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *