LifeStyle

Un barbat traieste ca o femeie. La Radio 21, Popescu devine Popeasca.

E barbat. Dintotdeauna. Are tot ce ii trebuie unui barbat, ca sa fie barbat. In plus, are simtul umorului, e atent, e educat si inteligent, prietenos si fooooooarte open minded. Tocmai de aceea a fost de acord sa treaca printr-un experiment la care 99% dintre barbati ar fi spus « Nu ! » si ar fi rupt-o la fuga in directia opusa ! Se numeste Razvan Popescu, este DJ la Radio 21, are 130 de kg si intre 3 si 7 martie va trai, timp de 5 zile, ca o femeie.

Popescu devine Popeasca. In cea mai originala, indrazneata si iesita din tipare campanie de 1-8 martie pe care a facut-o vreodata un post de radio pe plai romanesc. Popeasca este cadoul pe care Radio 21 il face, cu dragoste, consideratie si devotament, tuturor ascultatoarelor sale. Radio 21 pune un barbat sa treaca prin (aproape) toate experientele care pentru o femeie reprezinta un mod de viata: de la durerosul depilat (pe picioare, brate, axila, spate si piept – in cazul lui Popescu), la pensat, coafat, tratament facial, vizita la nutritionist, masaj anticelulitic, regim de slabire, spalat, calcat, gatit, dus copiii la joaca si avut grija de ei, alergat pe tocuri, gimnastica, shopping si chiar iesit cu fetele la cafenea. Plus purtat zi de zi fusta, tocuri, machiaj si par lung. Ceea ce Popescu nu are in mod natural. Dar va avea o peruca.

Din 3 martie, Razvan Popescu de la Radio 21 devine, pentru 5 zile, Popeasca. Veti auzi povestile sale la Radio 21, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:00. Fiecare dintre experientele sale va fi filmata si veti vedea filmuletele pe radio21.ro. Iar pe blogul sau, Popeasca va povesti zi de zi aventurile sale ca femeie. Si daca va intrebati ce l-a apucat de a acceptat sa faca asta, the man himself raspunde:

“De ce eu, femeie? Buna intrebare, pentru ca la prima vedere nu am nicio calitate care se ma recomande. Nu sunt gratios, nu-mi place sa merg la cumparaturi, ma patez mereu, ma uit la fotbal. Si totusi am ceva de femeie in mine: sunt mereu la cura de slabire. Ma asteapta cele mai grele cinci zile din viata mea cu niste incercari pentru care ma compatimesc toti prietenii mei. Dar exista si avantaje: nu mai trebuie sa cumpar flori si martisoare de 1 si 8 martie. Iar cu putin noroc, poate chiar primesc cateva. In plus, voi putea legal sa le pipai pe toate coelgele din radio sub diverse pretexte, cum ar fi “fata, sanii tai sunt mai tari ca ai mei!” sau “Ce faci de ai un fund asa tapan?”. Va rog, doamnelor, sa fiti alaturi de mine. Iar voi, domnilor, sper sa ma mai primiti in gasca voastra dupa saptamana asta, pentru ca mai avem multe meciuri de vazut impreuna”.

Popeasca. Intre 5 si 7 martie, numai la Radio 21. Cadou pentru toate femeile!

.

www.radio21.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *