Concerte

Ultimele suplimentari la METALLICA si IRON MAIDEN!

Dupa succesul concertului Judas Priest din cadrul B’ESTFEST AFTERSHOCK, fanii muzicii rock mai au inca doua motive de bucurie:

se suplimenteaza numarul de bilete pentru concertele Metallica si Iron Maiden!

 

Pentru show-ul Metallica se vor pune in vanzare inca 1000 de bilete, in diferite zone: Gazon A (180 lei), Gazon B (100 lei), Tribuna 1 – Sector F(250 lei) si Tribuna 2 – Sector B (180 lei). Acestea vor fi disponibile incepand de joi, 17 iulie, ora 00.00, pe www.myticket.ro.

 

Pentru concertul Iron Maiden se vor pune in vanzare inca 1500 de bilete in Gazon A (130 lei), care vor putea fi achizitionate incepand de sambata, 19 iulie, de pe www.myticket.ro (ora 00.00) si din magazinele Diverta (sambata dimineata). Alaturi de aceasta suplimentare, pentru Iron Maiden mai sunt inca disponibile bilete si in Gazon B si in tribune.

 

La concertele Metallica, Lenny Kravitz si Iron Maiden, din cauza aglomeratiei si a temperaturilor foarte ridicate, va fi interzis accesul copiilor sub 10 ani in zonele Gazon A si Gazon B. Parintii care au cumparat deja bilete in aceste zone rugati sa contacteze serviciul de ticketing la numarul de telefon 0722 704 191 sau la adresa de e-mail office@myticket.ro pentru a li se returna valoarea biletelor. 

 

 

Agenda evenimentelor Emag!c Summer Fest ‘08 cuprinde concertele Metallica (23 iulie), Lenny Kravitz (26 iulie) si Iron Maiden  (4 august), ce vor avea loc pe Stadionul Cotroceni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *