FILME

Ultima parte a seriei "Twilight" va fi lansata in noiembrie 2012

Ultima parte a seriei “Twilight” va fi lansata in noiembrie 2012

Partea a doua a filmului “The Twilight Saga: Breaking Dawn“, ultimul lungmetraj al francizei “Amurg”, va fi lansata pe marile ecrane pe 16 noiembrie 2012.

Partea a doua a filmului “The Twilight Saga: Breaking Dawn” va ajunge astfel in cinematografe la un an de la lansarea primei parti, desi ambele lungmetraje vor fi turnate impreuna in aceasta toamna, sub bagheta regizorala a lui Bill Condon.

Compania producatoare Summit Entertainment a decis sa imparta romanul de 900 de pagini “Breaking Dawn” al scriitoarei Stephenie Meyer in doua filme, deoarece era mult prea voluminos pentru a putea fi adaptat intr-un singur lungmetraj.

Cel de-al treilea film din aceasta franciza, “Saga Amurg: Eclipsa“, a fost lansat pe 30 iunie si a generat deja incasari de 645,5 milioane de dolari pe plan mondial, precizeaza Mediafax.

Primele doua lungmetraje din aceasta franciza de succes – “Amurg”, de Catherine Hardwicke, si “Saga Amurg: Luna Noua”, in regia lui Chris Weitz – au obtinut impreuna incasari de 1,08 miliarde de dolari. Franciza “Amurg/ Twilight” are la baza volumele scrise de Stephenie Meyer – “Amurg” si continuarile “Luna Noua”, “Eclipsa” si “Zori de Zi” -, vandute in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, potrivit editurii britanice Little, Brown Book Group.

Sursa www.stilfeminin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *