LifeStyle

TVR transmite meciurile UEFA Champions League

Televiziunea Romana difuzeaza incepand de astazi UEFA Champions League, pentru prima data toate partidele urmand sa fie produse in format High Definition. Transmisiunile programate sa se desfasoare in exclusivitate la TVR pana in 2012 sunt marcate de numeroase premiere atat pe parte editoriala, cat si tehnica. Astfel, pentru prima data, toate partidele vor fi produse in format HD, Televiziunea Romana asigurand acest lucru cu un car special inchiriat din Germania.

Efortul tehnic va fi dublat de o echipa de profesionisti ai TVR si colaboratori de prestigiu care vor aduce telespectatorilor transmisiuni de o calitate ireprosabila. O alta premiera a acestei editii sunt partidele din play off, ce vor fi difuzate la TVR 1 in zilele de 18 – 19 si 25 – 26 august, avand in prim-plan incercarea echipei FC Timisoara de a ajunge in grupele UEFA Champions League alaturi de campioana tarii, Unirea Urziceni. Toate transmisiunile vor putea fi urmarite live atat pe micile ecrane, cat si pe site-ul www.tvr.ro. in plus, meciurile din UEFA Champions League vor fi precedate si urmate de programe speciale, la care se vor adauga rezumatele zilei.
Noul sezon UEFA Champions League debuteaza la TVR 1 luni, la ora 23.00, cu emisiunea “SuperFotbal”, care va rememora editiile anterioare si va prezenta noutatile sezonului 2009 – 2010, urmand ca de marti si miercuri sa fie difuzate programe speciale care vor insoti transmisiunile meciurilor FC Timisoara – VfB Stuttgart si Panathinaikos Atena – Atletico Madrid. Emisiunea ii va avea ca moderatori pe Ionel Stoica si Florin Mihoc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *