LifeStyle

TVR Info – noua grila de programe

TVR Info îşi va lansa pe 5 octombrie grila de programe TV cde toamnă, postul urmând să difuzeze emisiuni informative noi, printre care Info sănătate, Info juridic, Info agricol, Info eco ÅŸi Info turism, informează Televiziunea Publică. Astfel, de luni până vineri, de la ora 19.30, publicul va putea urmări emisiuni precum: “Info sănătate”, “Info juridic”, “Info agricol”, “Info eco” ÅŸi “Info turism”. Emisiunile vor fi reluate a doua zi de la difuzare, de la orele 14.30, 15.30 ÅŸi 16.30.
Sâmbăta, de la ora 7.30, TVR Info va prezenta emisiunea de politică externă “Info mapamond”, iar duminica, de la aceeaÅŸi oră, telespectatorii vor putea viziona o emisiune de politică internă, “Info politică”. Aceste programe reprezintă o retrospectivă a ÅŸtirilor din timpul săptămânii ÅŸi vor fi difuzate în reluare sâmbăta, respectiv duminica, de la orele 8.30, 15.30 ÅŸi 19.30.
O altă noutate pentru grila de toamnă a TVR Info o reprezintă ÅŸi emisiunile “Fonduri europene” ÅŸi “Cultură”, care vor fi transmise sâmbăta, de la ora 17.30, respectiv 20.30. Emisiunea “Cultură” va fi reluată duminica, de la ora 9.30, respectiv 16.30, iar programul “Fonduri europene” va avea reluări în aceeaÅŸi zi, de la ora 17.30, respectiv 22.30. Fiecare emisiune va dura 10 minute ÅŸi va cuprinde ÅŸtiri, reportaje ÅŸi interviuri axate pe subiecte de interes.
TVR Info este o televiziune de nişă, centrată pe difuzarea de informaţii utilitare şi pe transmisii live din trafic. TVR Info s-a lansat pe 31 decembrie 2008, de ziua Televiziunii Publice. Postul emite 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână. Canalul are acoperire naţională şi se adresează unui public activ, din toate categoriile de vârstă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *