LifeStyle

TVR Cultural transmite un interviu in exclusivitate cu Jose Carreras

Sub genericul Carreras. Imaginea in oglinda, TVR Cultural propune telespectatorilor sai un interviu in exclusivitate realizat de echipa TVR Timisoara cu unul dintre cei trei mari tenori ai lumii: Jose Carreras.

“Jose Carreras nu e mai putin celebru decat confratii sai intr-ale muzicii, poate doar mai discret. E recunoscut pentru faptul ca e cam scump la vorba si la aparitii in presa. Nu este avid de publicitate, are oricum parte de ea. Tocmai de aceea, acceptul Maestrului pentru un interviu in exclusivitate pentru Televiziunea Romana, cu mai putin de o luna inainte de concertul din iulie, de la Timisoara, a fost pentru echipa TVR Timisoara echivalentul unui premiu extrem de important. Asa ca nu a mai contat nici drumul pana la Riga, unde tenorul avea spectacol, nici cele 11 grade Celsius cu care ne-a intampinat Letonia, nici oboseala acumulata in timpul orelor de zbor. Eram acolo si urma sa ne intalnim cu Jose Carreras, marele tenor, cel care accepta sa apara numai la BBC, RAI sau TVE, cel care nu a acordat niciun interviu vreunei televiziuni din Romania, desi a mai fost de cateva ori in tara noastra”, ne-a povestit Diana Cuzmanovici, realizatoarea interviului.

Echipa TVR Timisoara, formata din realizator Diana Cuzmanovici, cameraman Adrian Covaci si producator tv Ditte Dinesz, va propune sa urmariti acest interviu pe 14 iulie, ora 21.20, la TVR Cultural. Acelasi interviu va fi difuzat de TVR 1 pe 19 iulie, la ora 16.30, iar de catre TVR I la o data ce va fi ulterior anuntata.

www.tvr.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *