Stiri

TV5 Monde colaborează cu Ericsson

Începând din anul 2006, reţeaua internaţională de televiziune în limba franceză TV5MONDE colaborează cu Ericsson, acesta din urmă fiind responsabil pentru operarea platformei sale existente de transmisie TV pentru operaţiunile de producţie, transmisie şi post-producţie. Prin reînnoirea contractului până la finalul anului 2018 şi extinderea sa pentru a include şi integrarea şi operarea noii platforme, TV5MONDE ţine pasul cu vremurile şi se adaptează celor mai recente standarde digitale pentru a asigura o calitate mai bună a transmisiei.

Materialele media TV5MONDE sunt disponibile în toată lumea, fiind distribuite atât sub formă de transmisiuni TV tradiţionale lineare, cât şi în diferite formate noi, cum ar fi prin intermedi site-urilor web disponibile prin conexiuni fixe şi mobile sau sub formă de web TV, video on demand sau prin aplicaţii mobile. Noile instalaţii Ericsson vor optimiza administrarea diferitelor tipuri de transmisiune TV susţinute de TV5MONDE.
Marie-Christine Saragosse, CEO al TV5MONDE, a declarat: „Ne bazăm pe experienţa Ericsson ca ei să ne proiecteze şi implementeze sisteme complexe care ne permit să ne distribuim programele către 235 de milioane de gospodării, reprezentând peste 50 de milioane de telespectatori săptâmânal din 200 de ţări şi teritorii diferite. Externalizarea operaţiunilor noastre către Ericsson şi faptul că ei vor fi, de acum, responsabili pentru calitatea serviciilor noastre ne permite să ne concentrăm şi să oferim cele mai bune programe în limba franceză din lume.”
Valter D’Avino, Vice President şi Head of Managed Services în cadrul Ericsson, a declarat la rândul său: „Suntem încântaţi de continuarea parteneriatului cu TV5MONDE şi aşteptăm cu entuziasm următoarea etapă din călătoria noastră în zona dezvoltării serviciilor de transmisie TV. Reînnoirea şi extinderea acestui contract reprezintă un pas important pentru noi, fiind cel mai important contract de externalizare a operaţiunilor TV din Franţa.”

tv5 monde
Extinderea acestui contract vine la doar două luni după ce Ericsson a finalizat achiziţia diviziei de servicii de transmisie TV a Technicolor, dezvoltându-şi astfel portofoliul de servicii de administrare dedicate companiilor media. În acelaşi timp, acest contract va ajuta Ericsson să îşi îndeplinească obiectivul de a deveni cel mai important furnizor de servicii de administrare pentru companii TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *