Concerte

Turneul Iron Maiden – un succes mondial!

Anuntat spre sfarsitul anului trecut, turneul “Somewhere Back in Time” al trupei Iron Maiden se bucura de un succes incredibil la nivel international!

Cu peste noua luni in avans, 125.000 de bilete pentru cele trei spectacole sustinute de legenda heavy metal in Suedia si Finlanda s-au vandut in mai putin de doua ore si jumatate! In Australia, Iron Maiden nu a mai concertat de 15 ani, iar biletele pentru spectacolele din Sydney si Melbourne s-au epuizat in mai putin de 30 de minute de la punerea in vanzare! Si fanii din Columbia sunt nerabdatori sa-si intalneasca idolii. Organizatorul concertului Iron Maiden din Bogota vorbeste despre un nou record pentru istoria evenimentelor de acest gen in Columbia: “Am vandut peste 12.000 de bilete doar in prima zi. Niciodata nu s-a mai intamplat acest lucru. E absolut fantastic! Aceasta este de regula o piata foarte lenta pentru vanzarea de bilete. Desi este pentru prima data cand trupa sustine un concert in tara noastra, succesul ei nu ne surprinde sub nici o forma! Cei de la Iron Maiden au o multime de fani in America de Sud, fani care ii venereaza pur si simplu!”.

Pe 4 februarie Iron Maiden a lansat mult asteptatul DVD “Life after Death”, care a intrat direct pe prima pozitie a topurilor din Australia, Franta, Italia, Suedia, Spania, Noua Zeelanda, Danemarca, Finlanda si Germania, ocupand locul 2 in Billboard Chart din SUA.

Pe 4 august, Iron Maiden va concerta la Bucuresti, pe Stadionul Cotroceni. Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona la preturile de 50, 75, 130, 180 respectiv 240 lei, din reteaua magazinelor Diverta sau online de pe www.myticket.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *