LifeStyle, MUZICA

Turneul „I love U” revine sub deviza „Arata ce poti”!

U TVTeleviziunea Interactiva U anunta revenira turneului „I love U”, initiativa dezvoltata in scopul de a cauta, sprijini si promova tinerele talente din toate domeniile media. Turneul  „I love U” este mai mult decat un concurs – sub deviza „Arata ce poti”, Televiziunea U a conturat un concept ce indruma concurentii spre o cariera de succes! “Ideea turneului I love U a pornit de la o constatare: pe net exista foarte multe lucrari, executate de amatori, care sunt la un standard calitativ peste mediu.  Scopul turneului „I love U” a fost in primul rand sa afirme sau sa critice talente, incuranjandu-le sa-si mareasca potentialul. De aceea utilizand diferie canale de promovare  (TV, radio, print si site) dorim  sa transmitem mesajul ca… pentru a face cariera in media, indiferent de domeniu, nu trebuie neaparat sa arati intr-un fel sau sa poti canta, dansa …etc.”, a declarat Sorana Urdareanu, CEO Televiziunea U.
In toamna anului 2006  premiera turneului „I love U” a inregistrat un real succes in orasele Timisoara, Sibiu, Brasov, Constanta, Galati, Craiova si Bucuresti. Din acest motiv televiziunea U reediteaza acest turneu in a doua editie, pregatind la start, de data aceasta, orasele Timisoara, Constanta, Bacau, Ploiesti si Bucuresti.
 
Turneul ”I love U” se adreseaza tinerelor talente cu varsta cuprinsa intre 15 si 20 de ani, cu aptitudini in domeniile – foto, audio si video. Acestia isi vor inscrie lucrarile cu tema ”I love U” din domeniile mentionate, pe site-ul utv.ro/iloveu.
Intr-o prima faza, echipa Televiziunii U vine in orasele vizate pentru a informa liceenii in legatura cu oportunitatea acestui concurs si pentru a promova evenimentul  “I love U”, ca acestia sa-si inscrie lucrarile creative si originale pe site-ul utv.ro/iloveu.
 
Echipa U va selecta cele mai bune lucrari inscrise pe site si va anunta concurentii care vor participa la concursurile din cadrul evenimentelor “I love U” . Premierea si concertul vor avea loc in Timisoara pe 31 martie, in Constanta pe 7 aprilie, in Bacau pe 14 aprilie, in Ploiesti pe 21 aprilie, iar marea finala din Bucuresti va avea loc pe 28 aprilie. Premierea participantilor va culmina de fiecare data  cu un mega-concert sustinut de Corina si DJ Project.

Finalistii vor fi recompensati cu trei Macbookuri, cinsprezece telefoane mobile Nokia 5200 oferite de Orange, abonamente la serviciul de internet de mare viteza de la UPC si alte premii surpriza oferite de catre Coca Cola. Castigatorii si participantii care se vor remarca prin talent si originalitate vor avea posibilitatea de a mentine o legatura  stransa cu Televiziunea U si eventual de a colabora in proiecte viitoare.
Turneul „I love U” este realizat in parteneriat cu UPC Romania si cu sprijinul Coca-Cola si Orange. Actiunea este finanatata de Autoritatea Nationala pentru Tineret si sprijinita de CNR Unesco, iar ca partener media, Revista Bravo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *