Concerte

Turneu byron pentru promovarea noului album

Joi, pe 3 mai, in clubul bucurestean The Silver Church va avea loc cu participarea HBO Romania concertul de lansare a celui mai nou produs discografic byron : DVD-ul Live Underground , filmat in noiembrie 2010 in salina din Turda la peste 100 de metri adancime. Formatia a sustinut atunci doua concerte: un set unplugged pe insula de sare de pe lacul subteran si un concert electric in amfiteatrul din mina Rudolf. Invitati speciali cu aceasta ocazie au fost Nicu Alifantis , Ioana Mantulescu, Alex Gorneanu, Rene Popescu si Gabriel Balasa.byron

Dupa concertul de lansare de la Bucuresti, formatia va pleca intr-un turneu national de promovare a materialului. Datele de turneu confirmate pana in prezent sunt:

11 mai – Constanta, Goblin

12 mai – Targoviste, La Scriitori

18 mai – Piatra Neamt, Club High Life

19 mai – Iasi, Underground Pub

24 mai – Sibiu, Oldies Pub

25 mai – Cluj, Euphoria Music Hall

8 iunie – Timisoara, Club Taine

9 iunie – Arad, Club Flex

Pe langa cele doua concerte, DVD-ul Live Underground va mai contine galerii foto, secvente making-of, interviuri cu cei implicati in proiect, un documentar despre salina Turda prezentat si narat de actorul Marius Florea Vizante si multe alte surprize. De asemenea, in concert a fost interpretata si o piesa noua, “Running In Circles”, ce va aparea pe urmatorul album de studio.

Live Underground pe DVD si Blu-ray este produs in parteneriat cu Empire Video Production . Empire Video Production este o companie specializata si integrata, infiintata in 1992, care ofera servicii complete de productie audio/video, management al productiei si consultanta.

Live Underground a fost inregistrat in High Definition cu ajutorul a 8 camere video, una dintre ele montata pe o macara de 12 metri lungime – oferind niste perspective spectaculoase asupra salinei si a formatiei de pe scena. Pentru cei care isi doresc o calitate deosebita a sunetului si imaginii, Live Underground va fi lansat in editie limitata si pe Blu-ray, fiind primul concert romanesc disponibil in acest format.

Citeste mai mult: Trupa byron anunta turneul de promovare a DVD-ului Live Underground si parteneriatul cu Empire Video Production

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *