Vedete

Tudor Gheorghe inventeaza "Al-V-lea anotimp – Femeia"

Asta-seara incepand cu ora 23.05 Tudor Gheorghe va fi invitatul special al talk-show-ul “Vorbe grele” moderat de Victor Ciutacu. Aparitie rara pe micul ecran, maestrul va dezvalui telespectatorilor in cadrul acestei emisiuni cum i-a venit ideea “inventarii” unui nou anotimp, personificat in imaginea sexului frumos si ne referim bineinteles acum la spectacolul “Al 5-lea anotimp – FEMEIA”.

Un interviu cu totul special din care vom afla suprizele pe care ni le pregateste maestrul in cadrul acestei reprezentatii, un eveniment – martisor pentru doamne, insa dedicat in aceeasi masura domnilor -celor care apreciaza farmecul aparte si zambetul mereu cald al celei de langa el.

Bucurestenilor le reamintim ca biletele pentru spectacolul de la Sala Palatului, ce va avea loc pe data de 4 martie, ora 19.00, se gasesc in reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center – et. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, Real Hypermarket Vitan, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro, iar pretul acestora variaza intre 40 si 140 de Lei, in functie de categoria de loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *