Concerte, Vedete

Tudor Gheorghe in Turneu National cu Spectacolul ''La margine de imperii''

In perioada 24 martie- 23 aprilie, maestrul Tudor Gheorghe revine in atentia publicului cu un nou spectacol intitulat ‘La margine de imperii’. Acesta face parte dintr-un turneu national, organizat de VreauBilet.ro, ce cuprinde 18 orase .

Reprezentatiile vor avea loc in: Craiova, Targoviste, Piatra Neamt, Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Bucuresti, Targu Mures, Cluj, Baia-Mare, Oradea, Timisoara, Alba si Sibiu.

‘La margine de imperii’ este un spectacol dedicat singurei regiuni din aceasta tara care a fost sub mai multe imperii. Muzica a fost culeasa si prelucrata dintr-o carte aparuta doar in limba germana, in anul 1938, ce contine 530 de partituri muzicale si versuri culese din Bucovina intre anii 1902-1916 la initiativa Ministerului Culturii de la Viena.

Pentru spectacolul din Bucuresti, de la Sala Palatului, programat in data de 11 aprilie, biletele s-au pus in vanzare si se gasesc la Sala Palatului, Unirea Shopping Center et.2, Magazinul Muzica, sau pot fi comandate online accesand site-urile www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Pretul unui bilet variaza in functie de categorie si este cuprins intre 120RON si 40 RON.

Mai multe detalii pe site-ul www.vreaubilet.ro

Un eveniment organizat de VREAU BILET.RO si Universal Entertainment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *