Concerte, Evenimente

Tuborg investeste aproximativ 700.000 de euro in platforma de muzica in 2009

Tuborg, una dintre cele mai apreciate marci de bere premium din Romania, continua sa fie „Open for Fun” si in 2009 investind in platforma de muzica aproximativ 700.000 euro! Suma indica valoarea estimativa a investitiilor realizate de Tuborg pentru campaniile derulate de-a lungul anului, activitati promotionale, activari pe litoral, organizare de evenimente, party-uri dar si evenimente de anvergura, culminand cu noua editie Tuborg Green Fest care se bucura inca din anul 2005 de o notorietate crescuta in randul iubitorilor de muzica buna, indiferent de tara in care s-a desfasurat.

Editia de anul acesta a Tuborg Green Fest va aduce in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor, peste 60 de artisti internationali si autohtoni care vor asigura peste 30 de ore de muzica pe scena principala si in arena Silent Disco din cadrulTuborg Green Fest.

“Tuborg Green Fest vine ca o completare perfecta a imaginii pe care Tuborg o are in randul consumatorilor fideli, persoane tinere, active si care nu accepta rutina. Suntem siguri ca succesul evenimentului este garantat, iar participantii se vor bucura de atmosfera unui festival international, cu muzica, bere si distractie premium.”, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte Marketing URBB.

Tuborg Green Fest inseamna 5 luni de pregatiri, o echipa de peste 50 de oameni care au planificat fiecare detaliu al evenimentului, showuri spectaculoase, 15 sortimente de beri internationale, 200 de metri de baruri, peste 50.000 de spectatori asteptati in cele 3 zile de eveniment si mii de litri de bere bauta.

Special pentru artistii straini confirmati pe afisul evenimentului, vor fi rezervate nu mai putin de 40 de camere la hoteluri de 4 stele din Bucuresti, urmand ca in zona de backstage sa fie amenajate aproximativ 30 cabine pentru artisti si 5 birouri de productie pentru reprezentantii acestora. Pentru amenajarea interioarelor din backstage se vor utiliza in total 60 de mese, 120 de scaune, 20 de canapele si aproximativ 20 de oglinzi inalte!

In ceea ce priveste preferintele artistilor, totul se poate rezuma in trei cuvinte: reduce, refoloseste si recicleaza! In zona de backstage totul va fi „eco-friendly”, incepand de la servetele din hartie reciclata, pana la vesela reutilizabila si evitarea oricaror obiecte din plastic si polistiren.

Festivalul a beneficiat in acest an si de un warm-up party, desfasurat in Silver Church joi, 27 august. Trupele care au oferit o prima mostra din spiritul Tuborg Green Fest au fost The MOOoD, Les Elephants Bizarres si Discoballs.

Desfasurat in Parcul Izvor din Bucuresti, Tuborg Green Fest va oferi acces gratuit publicului. In cadrul editiei din acest an, prima zi va fi Electro, avandu-i pe Chicane drept headliner, Guano Apes va fi cap de afis in Ziua Fusion Rock,  iar festivalul se va incheia pe data de 6 septembrie cu o zi Romanian Pop-Rock, in care Stefan Banica isi va invita “prietenii” intr-un show de exceptie. Alaturi de acestia, line-up-ul festivalului ii mai cuprinde si pe The Herbaliser, The Crystal Method, Zdob si Zdub,Suie Paparude, AB4, Vita de Vie, Sensor, Mandinga si Publika.

Tuborg Green Fest este un concept dezvoltat la nivel international, care a adus evenimente de mare amploare in multe tari europene, alaturi de trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake si a atras sute de mii de spectatori in fata scenelor din Danemarca, Rusia,Serbia, Bulgaria, Croatia sau Ucraina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *