Concerte

Trupele Coma și Luna Amară vor cânta în deschiderea concertului Ozzy Osbourne

Concertul extraordinar OZZY OSBOURNE din 2 octombrie de la Bucuresti, va fi deschis de către două trupe românești: Coma și Luna Amară. Evenimentul va începe la ora 19.00 la Zone Arena.

Trupa Coma a fost înființată în 1999 și a lansat până în prezent trei albume “Somn” (2001), “Nerostitele” (2006) și “Coma Light” (2008) – un album cu piesele mai vechi reorchestrate și reinterpretate. În 2007, a fost lansat și DVD-ul “At the movies”. Formația îi reunește pe Cătălin Chelemen (voce principala), Răzvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (bas), Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) și Călin Marcu (chitara).

La invitația lui DJ Hefe, legendarul basist Bill Gould (Faith No More) a cântat alături de Coma melodia “Mai presus de cuvinte”, cuprinsă pe discul “Nerostitele”. Bill Gould s-a declarat cu acea ocazie încântat și totodată, impresionat că o trupă din România abordează un astfel de sound. Pe lângă prestația lui Bill Gould, albumul s-a bucurat și de participarea lui Adrian Despot (Vița de Vie) pe piesa “Un loc să ajung” și a lui Brugner pentru melodia „Urmarire”. „Coboara-ma-n Rai” a constituit single-ul de promovare a discului, beneficiind de un videoclip regizat Marian Crisan, care a fost filmat integral în infrarosu.

“Luna Amară” cântă rock de 10 ani. Istoria ei a început la Cluj sub titulatura inițială “Tanagra Noise”, inovând prin introducerea trompetei în soundul rock. Mihnea Blidariu (trompetă, voce, chitară), Mihnea Andrei Ferezan (chitară), Sorin Moraru (bass), Nick Fagadar (voce, chitară) și Răzvan Ristea (tobe) au mai cântat pe aceeași scenă cu trupe precum Faith No More, Clawfinger, Incubus, Paradise Lost, Exploited, Apocalyptica, HIM, Amorphis, Klimt1918, Toy Dolls.

Fanii din România vor avea ocazia să-l vadă pe Ozzy într-un concert produs de CityFM. Acesta se va desfășura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Văcărescu 313-321), începând cu ora 19.00. Biletele se găsesc în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, în librariile Humanitas, precum și online pe www.eventim.ro. Prețul biletelor variază între 150 și 500 de lei. Parteneri media: gsp.ro, Gazeta Sporturilor, AXN Crime, AXN Scifi, România Liberă, GSP TV, Antena 2, U HD, Ring, Ciao!, Șapte Seri, Oops media, Metalhead, sugar media, dolce oblique magazin, 9AM, Cancan și Kamikaze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *