MUZICA

Trooper va deschide concertul Blind Guardian

Trooper in deschidere la Blind GuardianCu o luna înainte de concertul Blind Guardian la Bucuresti, managementul trupei germane si-a dat acordul ca Trooper, formatie autohtona ce se bucura de apreciere în rândul ascultatorilor de heavy-metal din România, sa cânte în deschiderea concertului lor din 18 mai. ÃŽnfiintata în 1995, la Târgoviste, formatia Trooper are la activ 3 albume de studio si peste 100 de concerte. Cel mai recent produs discografic, albumul “Electric” (lansat în noiembrie 2006), s-a bucurat de aprecierea criticilor si a rockerilor români.
“ÃŽn primul rând, suntem extrem de încântati ca Blind Guardian vor veni în România”, a declarat Alin Dinca, solistul vocal al formatiei Trooper. “ÃŽn 2003 a fost o încercare esuata ca Trooper sa cânte în deschidere la Blind Guardian la Moscova dar, din pacate, nu s-a întâmplat. Ţinând cont ca Blind Guardian e una din trupele nostre de suflet, este o foarte mare bucurie pentru Trooper sa cânte, în sfârsit, alaturi de ei”, a mai spus Alin Dinca.

Componenta Trooper:
Alin Dinca – voce
Aurelian Dinca – chitara
Laurentiu Popa – chitara
Ionut Radulescu – bass
Ionut Covalciuc – tobe
Pagina oficiala: http://www.trooper.ro

Trupa germana de metal-simfonic-progresiv Blind Guardian concerteaza în premiera în Romania, la Arenele Romane, pe 18 mai, invitati de catre Fundatia Aquarius.

Concertul din România va cuprinde piese de pe albumul “A Twist in the Myth” (lansat în septembrie 2006), dar si piese de referinta de pe albumele anterioare. “A Twist in the Myth” a debutat pe locul 4 în Germania, pe locul 3 în Grecia si a urcat pe locul 21 în topul Billboard al albumelor independente.

Pretul biletelor este de 67 de lei pâna la 10 mai si 80 de lei în perioada 11-18 mai.

Componenta Blind Guardian:
Hansi Kürsch – voce
André Olbrich – chitara solo
Marcus Siepen – chitara armonie
Frederik Ehmke – tobe

Discografie Blind Guardian:
1988 Battalions of Fear
1989 Follow the Blind
1990 Tales from the Twilight World
1992 Somewhere Far Beyond
1993 Tokyo Tales (Live)
1995 Imaginations from the Other Side
1996 The Forgotten Tales
1998 Nightfall in Middle-Earth
2002 A Night at the Opera
2003 Live
2004 Imaginations through the Lookin Glass (DVD)
2006 A Twist in the Myth

Producatorii evenimentului: Fundatia Aquarius

Pagina oficiala a concertului:
http://concerte.fundatia-aquarius.ro

Parteneri media: 24FUN, Oblique Magazin, Maximum Rock,                        Promusic Production, Heavy Metal Magazine, Atomic TV, City Fm, Radio Nord-Est Iasi, Medialook, RockXpress, MetalAct, Metalhead, Another.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *