MUZICA

Trooper canta miercuri, 18 februarie, la Bucuresti, in Club Fire

Trooper canta la Bucuresti, in Club Fire, pe 18 februarie, de la orele 21.00, in cadrul turneului national de promovare a recentului lor album, Rock’n’roll pozitiv. Va fi singurul concert pe care Trooper il sustin la Bucuresti pana pe 26 aprilie, cand vor deschide concertul Nazareth de la Arenele Romane.

Alin Dinca, solist Trooper: Revenim cu mare bucurie la Bucuresti, unde avem fani devotati si o multime de prieteni. Nu putem uita primirea extraordinara pe care au facut-o noului nostru album, in noiembrie 2008. Suntem in forma foarte buna, venim dupa cateva concerte in Ardeal, unde am fost primiti cu mult entuziasm. Promitem un concert incendiar, din care nu vor lipsi piesele de pe noul album, dar nici hiturile noastre binecunoscute.
Trooper vor transmite un mesaj fanilor din Bucuresti, marti, 17 februarie, in cadrul Jurnalului Cultural de pe TVR Cultural, cu incepere de la orele 22.
Trooper isi propun sa ajunga cu turneul Rock’n’roll pozitiv in peste 20 de locatii, pe lista fiind incluse orase unde grupul nu a mai cantat niciodata pana acum sau unde nu a mai avut concerte de mai bine de cativa ani. Turneul aniverseaza si cei 13 ani de cariera ai grupului.
Programul urmatoarelor concerte: 19 februarie – Pitesti/ Club Hush, 20 februarie – Galati/ Club S, 28 februarie – Targoviste, Underground.
Albumul Rock’n’roll pozitiv a inregistrat inca de la inceput vanzari spectaculoase, iar Trooper promit reeditarea sa cat de curand. Totodata, Trooper a reeditat deja primele 3 discuri, toate fiind disponibile pentru achizitionare la concerte sau de pe www.trooper.ro, in sectiunea Shop, alaturi de noile tricouri Trooper.
Trooper au fost votati cel mai bun grup de metal, iar Rock’n’roll pozitiv a fost ales albumul de metal numarul 1 din Romania in 2008, conform metalhead.ro, cel mai cunoscut site de rock din Romania. Tot aici, Trooper s-au clasat pe primul lor la categoriile “cel mai bun show” si “cea mai buna aniversare” a anului 2008.
In aprilie 2009, Trooper vor deschide concertul legendarei formatii Nazareth de la Bucuresti, dupa ce de-a lungul carierei au cantat pe aceeasi scena cu nume mari ale rockului mondial, ca Iron Maiden, Blind Guardian, Royal Hunt, The Rasmus, Prodigy sau Sepultura.

http://www.trooper.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *