Concerte, MUZICA, Vedete

Trompetistului cubanez Yanko Pizaco ii plac romancele!

Dupa concertul sustinut acum doi pe scena Salii Palatului, celebrul trompetist Yanko Pizaco a marturisit ca este deosebit de impresionat de frumusetea fetelor din Romania si ca ar veni oricand sa cante pentru un asemena public! Artistul in varsta de 33 de ani va concerta din nou in Bucuresti, pe 10 februarie, in cadrul spectacolului “Live From Buena Vista – The Havana Lounge”, eveniment oferit de Ferrero Rocher si organizat de Emag!c Entertainment.

Cand nu este ocupat cu turneele “The Havana Lounge”, Yanko Pizaco isi dedica timpul studentilor de la universitatea din Havana, unde lucreaza ca profesor de muzica. A facut parte din Banda Nacional de Conciertos si orchestra Cabaret Tropicana, si a fost primul trompetist din Afro Cuban All Stars, colaborarand de-a lungul timpului cu artisti celebri precum Chick Corea, Arturo Sandoval, Maynard Ferguson sau Giovani Hidalgo.

In 1997, Yanko Pizaco a participat alaturi de Ibrahim Ferrer, Omara Portuondo, Eliades Ochoa si Pio Leyva la inregistrarile pentru albumul “Buena Vista Social Club”, castigator al premiului Grammy. In 1999, Yanko a aparut si in filmul cu acelasi nume in regia lui Wim Wenders, film care a strans nu mai putin de 18 premii internationale si 8 nominalizari, printre care si o nominalizare la Oscar.

Biletele pentru concertul “Live From Buena Vista – The Havana Lounge” pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro, din magazinele Diverta si de la Sala Palatului. Biletele de 130 si 100 de lei s-au epuizat, categoriile disponibile fiind cele de 60 si 85 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *