LifeStyle

Trofeul Capitalei – Rally Raid

Miercuri, 26 aprilie 2006, orele 12,00, la Sala de Conferinte a A.C.R., (Sediul Central, str. Tache Ionescu nr. 27, sect. 1, Bucuresti – zona Piata Lahovari) va invitam sa participati la Conferinta de Presa prilejuita de organizarea in premiera la Bucuresti a TROFEULUI CAPITALEI – Etapa I a Campionatului National de Rally Raid 2006, competitie rezervata claselor: moto / ATV / auto / camioane.

TROFEUL CAPITALEI se va desfasura in perioada 28.04 – 01.05. 2006 dupa un program bine stabilit .

Acest eveniment debuteaza in dimineata zilei de 28.05.2006, in parcarea Restaurantului Casa Alba (Aleea Privighetorilor nr.31, Padurea Baneasa), iar startul va fi dat in fiecare zi de concurs de catre reprezentanti ai lumii sportive, politice si ale show-biz-ului autohton. Membrii trupei QUARTZ vor intretine atmosfera cu muzica lor.

Toate informatiile despre aceasta competitie rezervata deopotriva pilotilor profestionisti si amatori (acestia se vor putea inscrie la absolut toate categoriile) le gasiti pe site-ul www.trofeulcapitalei.ro.

La Conferinta de Presa se vor distribui si acreditarile PRESS obligatorii pentru accesul la punctele de START/SOSIRE si pe traseu.