LifeStyle

Surprize pentru sefi

ProFM si FLYNOVA vin in sprijinul celor care isi iubesc seful si vor sa ii faca o surpriza, dar si al celor care vor sa scape de el. Fie ca e de gasca sau enervant, orice sef are nevoie de o vacanta si de relaxare la malul marii, asa ca ProFM si FLYNOVA il trimit in Turcia. Pentru ca acest lucru sa se intample, angajatii lui trebuie sa depuna putina… munca. Daca au motive serioase pentru a-i oferi sefului un binemeritat concediu, tot ce trebuie sa faca este sa le prezinte amanuntit si intr-un mod haios echipei ProFM. Sunt acceptate povesti siropoase, scandaloase, cu zane, dar toate trebuie sa fie reale si sa aiba ca personaj principal SEFUL.

Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa asculte ProFM, sa prinda din aer o parola si sa intre pe www.profm.ro. Acolo completeaza un formular in care, pe langa datele de identificare, vor explica de ce isi doresc atat de mult ca seful lor sa plece in concediu…

Inscrierile incep pe 14 iulie si dureaza doua saptamani, apoi vizitatorii site-ului vor vota povestile preferate. Doua dintre ele vor fi castigatoare, cea care are numarul cel mai mare de voturi si cea mai hazlie, aleasa de echipa ProFM si FLYNOVA. Sefii din cele doua povesti pleaca in Turcia! Pe perioada concursului, ascultatorii ProFM vor afla de la Nono si Schnebli, realizatorii “Rondului de Dimineata”, toate mesaje interesante trimise la concurs.

Pe 1 august, sefii trebuie sa stea pe frecventele ProFM si sa fie pregatiti de vacanta, pentru ca atunci vor fi anuntati castigatorii. Dupa cheful de pomina de la locul de munca, cei doi sefi-castigatori vor pleca impreuna cu familia in Antalya. Acolo, ProFM si FLYNOVA le ofera 7 zile in regim all inclusive la hotelul Antedon De Luxe, transportul si asigurarea medicala fiind incluse in premiu.

www.profm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *