Concerte

Trei ore cu Leonard Cohen

Pe 4 septembrie, Leonard Cohen isi asteapta fanii romani cu un spectacol exceptional. Concertul artistului canadian va dura trei ore, cu o pauza de 25 de minute. Spectacolul are loc pe Stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter, Bd. Marasti nr. 26, sector 1, langa stadionul Arcul de Triumf, unde a avut loc concertul de anul trecut. Urmatoarea oprire din cadrul turneului este in Spania, la Madrid, pe 12 septembrie.

In ziua concertului, in Piata Constitutiei (locatia initial anuntata pentru eveniment), vor exista autobuze catre Stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter puse la dispozitia celor care nu au aflat la timp de schimbarea locatiei. Transportul este gratuit. Accesul in autobuze se va face pe baza biletului de intrare la concert. Autobuzele vor circula in intervalul 17:30 – 19:30 (ultima plecare din Piata Constitutiei). Accesul pe stadion este permis incepand cu ora 17.30. Concertul va incepe la ora 20.00, pentru a permite si ultimilor spectatori care vin cu aceste autobuze sa ajunga la spectacol. La solicitarea artistului, ca si anul trecut, organizatorii roaga publicul sa se abtina de la fumat in incinta stadionului.

Termenii si conditiile de acreditare pentru reprezentantii media sunt disponibile aici. Multumim pe aceasta cale partenerilor concertului Leonard Cohen: Media Image, Comunicatedepresa.ro, Staso Protect, Publicis, InnerCity. Parteneri media: Antena 1, Europa FM, Elle, Viva, Rebus, Jurnaul National, Sapte Seri, Immo Media, On Move Media, News Outdoor, Downtown, Tillate.com, Zoom TV, apropo.ro, port.ro, muzicabuna.ro, hotnews.ro, anyplace.ro.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990, aa@events.ro sau Mateea Petrescu, PR Executive, 0730 030 995, mp@events.ro.

www.events.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *