Sanatate

Tratament cu ulei de masline

Daca simtiti ca parul dvs si-a pierdut stralucirea, ca a devenit mai subtire, mai fara viata, cade mai mult, merita sa incercati un tratament cu ulei de masline. E un procedeu simplu si nu aveti nevoie decat de ulei de masline de buna calitate, mai putin de 100 ml (in functie de lungimea parului dvs), de o casca de pus pe cap dupa (puteti folosi si una improvizata) si de 30 min disponibile.

Pe parul uscat, inainte de spalare, se aplica uleiul de masline cu un masaj insistent,nu foarte energic, atat la radacina firului de par cat si pe lungimea firului de par, pentru aplicare uniforma. Aplicati atat ulei cat sa fi ajuns pe toata lungimea firului de par, insa nu in exces, sa curga. Parul se acopera cu casca si dupa 30 min se spala in mod obisnuit.

Se poate folosi ceva mai mult sampon decat de obicei, daca simtiti ca parul nu s-a spalat foarte bine. Clatiti cu apa din abundenta.

Si mainile si unghiile vor fi rasfatate daca le scufundati pentru 5-10 min intr-un bol cu ulei de masline, apoi masati usor, fiecare unghie, insistand pe cuticule. Stergeti cu un prosop de hartie si amanati spalatul pentru min 10 min.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *