LifeStyle

Trasnitii in Nato vor da jos burta cu Men’s Health!

Revista Men’s Health porneste din nou batalia impotriva kilogramelor nedorite. Si nu impotriva oricaror kilograme, ci chiar a celor asezate cuminti pe abdomenele cititorilor sai. Pentru al doilea an, concursul ‘DA JOS BURTA’ promite castigatorilor premii frumoase si kilograme in minus.

Mii de cititori s-au inscris in concurs. Da Jos Burta a fost un succes absolut anul trecut si promite sa creasca in popularitate in anul acesta. Revista Men’s Health Ã…Â¥si-a propus pentru a doua oara sa demonstreze ca un regim de slabire poate fi amuzant si placut, atunci cand este facut ca la carte . Doua vedete, Toni si Zamzu, din serialul ‘Trasniti in Nato’ s-au hotarat sa incurajeze concurentii inscrisi si sa participe chiar ei la programul propus de specialistii ‘Men’s Health’. Toti cei 8 finalisti sunt oameni ‘cu greutate’ care au un indice de masa corporala de peste 30, in conditiile in care un om cu greutate normala are un IMC intre 20 si 30.

8 finalisti vor incepe de saptamana viitoare programul Da Jos Burta care va continua pe parcursul unei luni intregi. Conceput de Serban Damian medic cosultant special al revistei Men’s Health programul consta intr-un regim alimentar sanatos (si hipocaloric) insotit de mult sport. Va fi o incercare placuta pentru cei 8 finalisti, deoarece programul de antrenament fizic se desfasoara in cel mai tare club de fitness din Bucuresti: Welness Club de la Plaza Romania. Alaturi de medic si antrenorul personal, concurentii vor avea parte si de consiliere psihologica, un medic fiind tot timpul alaturi de ei pentru a-i ajuta sa constientizeze problema reprezentata de kilogramele in plus. Echipa ‘Men’s Health’ ii va incuraja si rasplati pe tot parcursul concursului pe cei 8 ‘mareti’ finalisti. Cei care vor scadea cel mai mult in greutate (si in centimetri la burta) vor fi premiati si prezentati la loc de cinste in revista Men’s Health.

Rezultatele, care, stim sigur ca vor fi uluitoare, vi le comunicam luna viitoare! Pana atunci tineti pumnii stransi pentru cei 8 concurenti ai nostri si urmariti-le lupta cu kilogramele in revista Men’s Health!

Va puteti intalni cu cei opt concurenti inscrisi la DA JOS BURTA miercuri, 3 mai ora 17:00 la WELLNESS CLUB (in Plaza Romania) in cadrul conferintei de presa in care va fi prezentata editia a doua a concursului. Vor fi alaturi de cei 8 concurenti si doua vedete: Tilica si Zamzu (sau Toni Ionescu si Constantin ZAMFIRESCU).