Concerte, Evenimente, LifeStyle, MUZICA

Trăiască Rolling Stones! Rock forever! Scrisoare deschisa catre Rolling Stones

Noi, rockerii din România, prin intermediul Radio CityFM pe 106.2 Mhz, vă salutăm şi vă urăm bun venit. Vă aşteptăm dintotdeauna! Pe 17 iulie, vom fi cât mai mulţi la marele concert. Ardem de nerăbdare să vă vedem. Până atunci, am scos toate vinilurile, casetele, CD-urile, DVD-urile şi vă ascultăm cutremuraţi.
La Radio CityFM, am făcut o emisiune numai pentru voi: City like a Rolling Stone. (English) Este singura emisiune dedicată exclusiv vouă şi celor care vă iubesc. Aici povestim despre voi. Ne dăm seama că viaţa noastră se leagă de a voatră atât de mult, iar rockul este ceea ce ne leagă. Rockul înseamnă libertate. Voi ne-aţi aratat ce este libertatea.
În România, sunt mulţi rockeri care nu vor putea să vină la concert, oricât de mult şi-ar dori acest lucru. Dar ei vor să vă asculte şi să vă primească la ei acasă, la singurul radio rock din România, Radio CityFM. Vă invităm deci oricând doriţi, la orice oră din zi şi din noapte, să veniţi acasă la rockerii din România.
Trăiască Rolling Stones! Rock forever!

In aceasta perioada, CITY FM difuzeaza serialul “City Like a Rolling Stone”, zilnic, la orele 8:45, 12:45, 16:45, 19:45, pina pe data de 16 iulie.

45 de ani de rock ROLLING STONES: de la revolta anilor 60, prin excesele din anii 70, la caderea si confuzia din 80, cu turneele antologice ale anilor 90 si 2000. In dimineata zilei concertului se vor difuza ultimele 5 episoade la orele 8:45, 9:45, 10:45, 11:45 si 12:45.
Recapitularea zilnica este fi difuzata in fiecare zi de la ora 22:30. Detalii pe site: www.cityfm.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *