Evenimente

Traditia Sarbatorilor Pascale la Sala Dalles

In perioada 10 -18 aprilie Sala DALLES gazduieste editia a III-a a traditionalului Targ al Cadourilor de Paste, sarbatoare asteptata si pregatita de noi toti cu multa incantare. Pana in ajunul Pastelui vei putea gasi aici cele mai diverse cadouri pentru toate gusturile si toate buzunarele. Mesterii populari, reuniti cu sprijinul Muzeului Taranului Roman, te asteapta cu demonstratii autentice de arta, impartasind magia incondeierii oualor, tehnica picturii pe ceramica, mestesugirea podoabelor si iti povestesc cu mult drag despre obiceiurile si traditiile populare specifice Sarbatorilor Pascale.

Iepurasul de Paste, conform traditiei, te intampina cu cosul plin: cozonaci pufosi, oua de ciocolata, jocuri si jucarii, cadouri si suveniruri, aranjamente florale – bune de impodobit casa de sarbatoare.

Targul, organizat de X PO NOI este deschis in intervalul orar 10.00-20.00, iar intrarea este libera.

Trebuie doar sa treci pe la Sala Dalles si primavara ta va fi mai frumoasa!

Poze de la expozitie!

X PO NOI – membra RTC are ca obiect de activitate organizarea de targuri, expozitii tematice, proiecte educationale si evenimente diplomatice. X PO NOI este un partener important pentru firmele care au ca obiectiv promovarea marcilor prin intermediul targurilor si expozitiilor.
Evenimentele organizate de noi au reusit sa castige de fiecare data aprecierea partenerilor sai precum si a publicului vizitator.
In fiecare an propunem un program generos de evenimente care invita publicul la targuri de carte, muzica si film, expozitii de carte veche si antichitati, festivale de mestesuguri si traditii, targuri traditionale specifice sarbatorilor importante ale anului, etc.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *