RETETE CULINARE

Trabucuri de Gaulle (bagheta umpluta)

Ingrediente pentru 4 portii: 450 g carne de vita tocata, 15 biscuiti de casa neindulciti, 2 cepe tocate marunt, 1 ou, o lingura mustar, 1 lingura mustar Dijon, 1/4 pahar lapte, 3/4 cana branza mozarella, rasa, cimbru, sare si piper dupa gust, o jumatate de bagheta.

Preparare:

Se taie bagheta in 2, pe lungime. De preferat sa obtineti 2 felii suficient de groase. Miezul se scobeste.

Intr-un bol se amesteca oul, carnea tocata, ceapa, mustarul, sare si piper dupa gust, cimbru si o parte din branza rasa (cam o treime).

Se umplu cele 2 bucati de bagheta cu amestecul de carne, deasupra se aseaza branza rasa.

Bagheta se aseaza pe folie de aluminiu, fara a acoperi cu folie carnea sau branza. Se aseaza pe gratarul cuptorului si se coace cam 40 de min la foc mediu.

Se serveste taiata in bucati mici, cu salata verde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *