AUTO

Toyota Land Cruiser 2010

Toyota Land Cruiser 2010
Toyota Land Cruiser 2010

Cel mai nou model Toyota Land Cruiser 150 D-4D cu motor de 3.0 litri , intra intr-o noua etapa. Desi nu se pot schimba prea multe la un automobil aproape de perfectiune, noul Land Cruiser 150 imbunatateste reteta de tot-teren veritabil, aducand o serie de noutati tehnice si schimbari in design. De aproape 60 de ani, japonezii de la Toyota si-au descris modelul de teren cu trei cuvinte: putere, durabilitate si siguranta. De aceea, pentru Toyota revolutia a insemnat o logica evolutie. Un model impunator si puternic, Noul Land Cruiser 150 impresioneaza de la prima vedere, o prezenta care nu lasa loc de ghicit in ceea ce priveste destinatia si capabilitatile de off-road ale acestei masini.

Nou Land Cruser 150 este construit pe o platforma refacuta, fiind cu 60 mm mai lung, 30 mm mai lat si cu 15 mm mai inalt. Noul Land Cruiser 150 are o structura de rezistenta construita pe sistemul body-on-frame (caroserie pe sasiu), care mareste securitatea, reduce vibratiile caroseriei si ofera un mai mare confort interior.

La caroserie se remarca grila noua a radiatorului si farurile tip lacrima. Securitatea a fost regandita la cele mai inalte standarde, cele 14 Airbag-uri, sistemul de distributie al franarii, suspensiile adaptabile, hidraulice, sistemul ESP si ABS Multi Terrain contribuind toate la o conducere lina si fara probleme. A VIII-a generatie Land Cruiser vine si cu motorizari imbunatatite, printre care dieselul de 3.0 litrii si 173 CP si cuplu motor de 410 Nm. Propulsorul pe benzina este un V6 nou, de 4.0 litrii, care dezvolta acum 282 CP si 385 Nm. Pentru toate versiunile, tractiunea intregrala permanenta este standard, disponibile fiind o cutie de viteze manuala cu 6 trepte sau 5 trepte, automata.

Un sistem video cu patru camere cuplat cu tehnologia Steering Angle Display face ca manevrarea acestei masini impunatoare sa devina o joaca de copii. La interior Noul Land Cruiser 150 sa ofere dotari de lux, printre care se pot aminti sistemul Smart Entry & Smart Start, sistemul audio cu arhitectura 7.1, cu 14 difuzoare si climatizare automata pe trei zone.

Aproape 60 de ani de traditie off-road, calitate si inovatii tehnice prin Noul Toyota Land Cruiser 150. Pentru cunoscatori.

Cel mai cunoscut model, de teren, de la Toyota, Noul Land Cruiser 150 te asteapta sa il achizitionezi prin DOM Automobile, primele unitati cu livrarea in aproximativ 2 saptamani. Pentru detalii referitoare la acest model te asteptam pe website-ul www.domautomobile.ro unde puteti gasi si automobile de marca: BMW, Mercedes, Lexus, Infiniti, Audi, Porsche si multe alte masini aflate pe stoc in acest moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *