FILME

Toshiba: parteneriat exclusiv pentru Man of Steel

Toshiba anunţă astăzi parteneriatul de marketing cu mult aşteptata premieră cinematografică a verii 2013: Man of Steel™, producţie a Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures. Ca parte a colaborării, Toshiba va lansa, începând cu luna mai, o campanie integrată de marketing ce va include activităţi de retail legate de brand, precum şi un program de social media captivant.

Clienţii Toshiba vor avea, de asemenea, oportunitatea de a câştiga o experinţă nepreţuită. Un cuplu norocos din România va câştiga şansa unică în viaţă de a asista la premiera europeană a filmului Man of Steel™ ce va avea loc la Londra, Leicester Square, în timp ce fanii paginii de Facebook Toshiba România vor avea ocazia de a participa la avanpremiera locală a filmului. O gamă variată de competiţii suplimentare vor da fanilor ocazia de a câştiga produse promoţionale Man of Steel™.

Lucian Condruz, Country Manager Toshiba România, a declarat: “Toshiba produce o gamă variată de laptopuri şi televizoare care permit utilizatorilor să se bucure de calitatea incontestabilă a imaginii şi de o bogată experienţă audio. Suntem mândri, de asemenea, de faptul că avem în gamă o mulţime de produse “erou”, iar această colaborare cu Warner Bros. are sens perfect pentru noi şi ne ajută să ilustrăm şi să comunicăm acest mesaj.
Credem că utilizatorii vor aprecia faptul că produsele rulează trailere ale filmului ce promite a fi una dintre cele mai importante lansări cinematografice ale acestei veri.”

“Man of Steel” este produs de către Charles Roven, Emma Thomas, Christopher Nolan şi Deborah Snyder. Scenariul a fost scris de David S. Goyer, după o poveste de Goyer & Nolan, bazată pe caracterele Superman create de Jerry Siegel & Joe Shuster şi publicate de DC Entertainment. Thomas Tull, Lloyd Phillips şi Jon Peters sunt producătorii executivi ai acestui film.

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Legendary Pictures, o producţie Syncopy, filmul lui Zack Snyder, “Man of Steel.” Filmul va fi lansat în format 3D şi 2D în cinematografele selecţionate şi IMAX, şi este programat pentru lansare în 14 iunie, 2013. Acesta va fi distribuit în toată lumea de către Warner Bros. Pictures, companie a Warner Bros. Entertainment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *