Concerte

Top concerte in 2010

Concertul AC/DC este cel mai important eveniment muzical confirmat pana in prezent, in 2010, ca amploare si numar de spectatori asteptati. Un alt nume mare care va concerta in Romania este Elton John, scrie DailyBusiness.
Concertul din Bucuresti al AC/DC va avea loc pe 16 mai in Piata Constitutiei. Un alt eveniment va fi festivalul “calator” Sonisphere, care ar putea aduce in Bucuresti, in perioada 25-27 iunie, trupe ca Metallica, Antrax sau Rammstein.

Un alt eveniment muzical important il reprezinta concertul pe care Elton John il va sustine pe 5 iunie in Piata Constitutiei din Capitala.

Sir Elton John & Band – World Tour 2010, unul dintre cele mai mari turnee ale anului, este o productie prezentata de Multimedia si ICO Concerts. Concertul din Romania este organizat de Modus cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si Antena 1. Biletele costa intre 90 si 650 lei.

D&D Entertainment va organiza in acest an si concertul Eric Clapton & Steve Winwood, care va avea loc in data de 11 iunie 2010, pe Stadionul Tineretului Iolanda Balas Soter. Biletele costa intre 140 si 640 lei. La concert sunt asteptati circa 16.000 de spectatori.

Un alt eveniment este festivalul B’Est Fest, organizat de Emagic, cel mai mare festival de muzica din Romania, care in 2009 a avut un buget de peste 3 mil. euro. Organizatorii inca nu au anuntat detaliile editiei din 2010. Nominalizarile editiei trecute a evenimentului la UK Festival Awards si European Festival Awards, precum si cei circa 70.000 de spectatori, propun si editia 2010 in randul celor mai importante evenimente muzicale ale anului.

Alte evenimente muzicale importante sunt si festivalul Peninsula, concertul Bobby McFerrin din 30 ianurie, cel al lui Chris Rea sau al trupei franceze AIR.

Sursa: DailyBusiness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *