MUZICA

Tony Tomas a semnat cu A&A Records/Warner Music Licencee

Tony Tomas, pe numele sau adevarat Sorin Anton Poptamas, cunoscut de asemenea ca Tony M in Norvegia, a obtinut in anul 2006 locul 4 la finala Eurovision din Romania impreuna cu trupa Desperado, iar la concertul lui Bryan Adams din Haugesund, Norvegia, a cantat in deschiderea pentru VIP-uri.

Un an mai tarziu, in luna aprilie 2008, Tony se claseaza pe locul 1 in Top Pop-Rock la Radio Romania Actualitati cu melodia Steaua Mea si pe locul 5 in Top 30 cu melodia Ai sa stii interpretata impreuna cu Alexandra Ungureanu. Pe 10 august 2008, Tony si Desperado se situeaza pe locul 1 in Finala selectiei nationale pentru a reprezenta Romania in Concursul International “Cerbul de Aur”, interpretand piesele Ai Sa Stii feat. Alexandra Ungureanu si “The Universe”, piesa de pe albumul Cross The Line. In septembrie 2008 obtine la Brasov Cerbul de Bronz (locul III),. Anul 2009 ii aduce trei nominalizari in cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati, care a avut loc la data de 15 martie : Cea mai buna piesa pop (Ai sa stii), Cel mai bun interpret, Cea mai difuzata piesa a anului 2008 (Ai sa stii), ultima nominalizare fiind si cea care i-a adus premiul pentru aceasta categorie.
Ne bucuram extraordinar de mult ca avem alaturi un artist de valoarea lui Tony Tomas, un artist care poate sa cante live, un artist cu incredibile calitati vocale, un artist care aduce plus valoare catalogului nostru. Ne spune Andi Enache, PR A&A Records/ Warner Music Licensee.
La data de 2 octombrie 2008, Tony Tomas semneaza un contract de management exclusiv cu firma Sens Production, avizata de MCC, avand ca manager pe Liliana Levin]a, jurnalista specializata in showbiz si viata mondena de peste 15 ani.
” Tony Tomas este un artist care nu putea si nu trebuia sa lipsesca de pe piata muzicala din Romania, din punct de vedere discografic. Asocierea acestui artist cu A&A Records este fara indoiala cea mai potrivita alegere in acest moment. A&A Records este singura casa de discuri care se pliaza exact pe doleantele artistului Tony Tomas si pe strategia managementului sau. Speram intr-o colaborare cat mai lunga si plina de succes” declara Liliana Levin]a.
Momentan, Tony Tomas se pregateste pentru lansarea primului sau album in Romania sub marca A&A Records/ Warner Music Licensee, colaborare despre care artistul spune: Am fost extraordinar de incantat sa gasesc o casa de discuri care sa imi ofere asa o libertate de expresie. Ma bucur foarte mult ca sunt un artist care va fi vandut in Romania alaturi de marii artisti ai casei A&A Records/Warner Music. Sper ca inceputul acestei colaborari sa fie de bun augur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *