Concerte

Tony River va concerta in Romania

Tony River vine pentru prima data in Romania, in luna martie, cand va sustine o serie de concerte. Vocea sa calda, romantica aminteste in multe momente de culoarea din vocea lui Julio Iglesias desi interpretarea sa puternica este mult mai aproape de mai marii interpreti de bolero.

Concertele, care fac parte dintr-un turneu organizat de VreauBilet.ro si Universal Entertainment, sunt programate la inceputul lunii martie incepand cu orele 19:00 astfel: 6 martie – Iasi (Casa de Cultura a Sindicatelor), 7 martie – Opera din Cluj, 8 martie – Bucuresti (Sala Palatului) si 10 martie – Opera din Timisoara.

O seara cu Tony River este o seara de neuitat.  Este cunoscut ca un interpret perfect, si stapan al publicului oriunde isi face aparitia. Este actor de prestigiu, stilul sau fiind recunoscut de peste 20 de ani de cabaretele din Spania.

Genul preferat al spaniolilor a fost dintotdeauna teatrul de revista, si marii interpreti ai Spaniei, au jucat in intreaga lume, devenind ambasadori ai spectacolului. Spectacolul de revista este pentru multi, Comedie Muzicala si se cer aptitudini de actor, cantaret si dansator, aptitudini pe care Tony River a stiut sa le fructifice la maxim.

Biletele s-au pus in vanzare si se pot achizitiona de la casele de bilete a Salii Palatului, Unirea Shopping Center etj.2, Carrefour Orhideea si Feeria, sau pot fi comandate online prin site-urile: http://www.vreaubilet.ro/, http://www.blt.ro/, si http://www.bilete.ro/. Pretul unui bilet variaza in functie de categorie intre 55 Ron  si 95 Ron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *