Vedete

Toni Braxton sufera de cancer

 

Toni Braxton sufera de cancerFrumoasa cantareata Toni Braxton a primit recent o veste trista; vedeta a fost diagnosticata avand o forma de cancer care ii afecteaza ambii sani. In varsta de 38 de ani, Toni a primit cu mare tristete rezultatele analizelor care i-au depistat cancerul mamar, chiar daca forma sa este una incipienta.

Interpreta piesei “Unbreak my heart” a cerut efectuarea acestei serii de teste datorita unor dureri resimtite in zona sanilor, puse initial pe seama unei operatii de inlocuire a implanturilor de silicon, care a avut loc recent.

Toni Braxton nu este prima vedeta diagnosticata cu aceasta forma de cancer. In 2003, cantareata pop Anastacia a primit acelasi diagnostic. Din fericire, boala a fost tratata cu succes, Anastacia putand reveni in scurt timp pe scena.

Si Kylie Minogue sau Sheryl Crow au trecut prin aceeasi problema, urmand tratamente intensive impotriva cancerului mamar si suferind interventii chirurgicale. Si aceste doua vedete si-au putut relua in scurt timp activitatea muzicala, in toate aceste cazuri fiind vorba de o diagnosticare precoce a bolii.

Sursa: www.stilfeminin.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *