Vedete

Tom Cruise a savurat placenta fiicei sale

Tom Cruise a refuzat să urmeze o dietă specială pentru a ajunge la forma ideală atunci când a primit rolul din “Misiune Imposibilă 3”, pentru că a preferat să facă asta respectând criteriile regimului vegetarian. DeÅŸi producătorii îi pregătiseră o dietă special concepută pentru el, actorul a spus că nu are de gând să slăbească ÅŸi că poate ajunge în formă ÅŸi prin alte metode, anume prin sport ÅŸi un regim alimentar sănătos. De altfel, Tom avea deja organismul pregătit pentru roluri de luptător, pentru că interpretase rolul din “Ultimul samurai”, aÅŸa că masa lui musculară era frumos dezvoltată.

Tom Cruise este fidel acestei modalităţi de a se menÅ£ine în formă: exerciÅ£ii fizice intense, practicate regulat, ÅŸi o dietă vegetariană strictă. Probabil că singura sa abatere de la regimul vegetarian ar fi faptul extrem de controversat că a mâncat placenta în care s-a dezvoltat fiica sa, Suri, imediat după naÅŸterea acesteia. Actorul este un renumit scientolog ÅŸi gruparea respectivă recomandă consumul placentei, pentru că, susÅ£in scientologii, este un “aliment” care aduce un important aport de vitamine.

Pentru “Ultimul samurai”, Tom a beneficiat de antrenamente cu sabia chiar în Japonia, timp de un an ÅŸi jumătate. Regizorul Edward Zwick a spus că Tom petrecea o oră ÅŸi jumătate la sala de fitness, înainte de fiecare repetiÅ£ie. Tom a fost considerat mulÅ£i ani drept un adevărat sex-simbol masculin ÅŸi a făcut parte din nenumărate topuri de profil, numărându-se astfel printre “Cele mai sexy 100 de staruri din istoria cinematogafiei”. ÃŽn prezent, actorul tocmai a terminat filmările pentru “Tropic Thunder”, film în care a jucat alături de Ben Stiller ÅŸi Robert Downey Jr., ÅŸi joacă în alte trei filme, anume “Valkyrie”, “Men” ÅŸi “Hardy Men”, ultimul dintre acestea urmând a fi lansat în 2009.

SUrs: Curentul

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *