Evenimente

Tîrg de cadouri la Bușteni – pe Valea Prahovei

Targul Delicious deschide sezonul sarbatorilor de iarna in perioada 30 nov- 2dec , la Busteni, pe Valea Prahovei, in curtea Centrului Cultural “Aurel Stroe”. Evenimentul va reuni producatori de obiecte handmade,costume populare,accesorii din piele,sculpturi in lemn,obiecte vestimentare dar si dulciuri si delicatese traditionale. Program de vizitare: V – D:10-19. Intrarea e libera.

Sărbătorile de iarnă încep sa bată la ușă, iar sosirea lui Mos Nicolae e un prilej de bucurie în sufletul copiilor și nu numai. Orașele se îmbracă în straie de sărbătoare, iar părinții încep goana după cadourile de Crăciun. Cei mici vor fi cei mai fericiți pentru că moșul le va pune în ghetuțe cadourile mult visate, asta dacă au fost cuminți.

Cu acest prilej, vă invităm la Targul Delicious ,editie speciala de Mos Nicolae, ce va avea loc in orașul Bușteni în perioada 30 noiembrie 2012 – 02 decembrie 2012.Expozantii vor prezenta timp de trei zile,produse handmade,bijuterii si accesorii,obiecte vestimentare,decoratiuni interioare,artizanat,ceramica,sculpturi din lemn dar si dulciuri de casa,bomboane,ciocolata,miere, vinuri, branza si preparate din carne.Va puteti rasfata la fata locului, cu un kurtosh fierbinte, un langos gustos sau cu delicioasele gogosi ardelenesti!

Aceleasi produse dar si alte surprize, puteti gasi si in perioada 26-28 dec 2012 in Busteni,cand Targul Delicious va poposi timp de trei zile gazduit de Centrul Cultural “Aurel Stroe”. Bucurati-va de magia sarbatorilor de iarna si va asteptam sa ne vizitati pentru a alege cadouri pentru cei dragi!

Intrarea este libera.Targul isi deschide portile vineri, ora 10:00 si se incheie duminica, ora 18:00. Mai multe detalii pe http://targuldelicious.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *